Lenovo LePhone, prezentat intr-o experienta hands-on (Video)

2.337 ori
<b>Lenovo LePhone, prezentat intr-o experienta hands-on (Video)</b>Telefonul Android al celor de la Lenovo, pe numele sau LePhone si-a mai facut aparitia pe web pana acum, de obicei sub forma de scapari sau experiente hands on. Iata ca de aceasta data, asistam la unboxing-ul handsetului, care se vinde deja in China de 3...

Telefonul Android al celor de la Lenovo, pe numele sau LePhone si-a mai facut aparitia pe web pana acum, de obicei sub forma de scapari sau experiente hands on. Iata ca de aceasta data, asistam la unboxing-ul handsetului, care se vinde deja in China de 3 saptamani.

Telefonul este disponibil la pretul de 404 dolari si vine cu un procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, 512 MB ROM si un design placut. LePhone ruleaza Android 2.1, in varianta chinezeasca (customizata) si foloseste un display TFT de 3.7 inchi, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli. Terminalul vine si cu un slot microSD/SDHC, Bluetooth 2.1 cu EDR, WiFi, A-GPS si o camera de 3.1 megapixeli.

Iata si un clip video care prezinta handsetul in actiune:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×