OnePlus 6 unboxing și primele impresii!

372 ori
<b>OnePlus 6 unboxing și primele impresii!</b>Cel mai nou flagship sosit din China este nimeni altul decât OnePlus 6, telefon care a ajuns în sfârșit și pe mâna mea. Vedeți mai jos clipul de unboxing și câteva păreri pe care le-am trasat la prima vedere legate de design, ecran, cât și cameră

OnePlus s-a poziționat încă de la primul model drept un smartphone creat de fani, care să nu coste o avere. Deși nu tot timpul  s-au ținut de această idee, numele brandului a ieșit și după granițele entuziaștilor. De curând a fost prezentat OnePlus 6. El a ajuns și la mine, puteți vedea mai jos un video cu unboxing-ul și primele impresii. 

OnePlus 6

O chestie plăcută, la care nu prea atrageam atenția este că smartphone-ul vine din start cu folie pe ecran și case. Știu, asta e practica brand-urilor chineze “no name“ de a băga cât mai multe accesorii în cutie pentru a adăuga cumva valoare. Dar aici smartphone-ul oferă destul de multe. Și chiar dacă în viitor îți vei instala o sticla de protecție și un case ceva mai drăguț, oricum util să primești acest bonus. 

Pentru exterior am păreri cam încâlcite. Pe deoparte îmi place cum arată, la mine a ajuns nuanța Midnight Black, care arată super tare. S-a păstrat vizual acea textură mată de pe OnePlus 5/5T, doar că e din sticlă. La dimensiuni apropo, e similar cu modelele de anul trecut. Dar pe de altă parte OnePlus într-un oarecare fel devine o parte din “turmă”. Un tablou al tuturor smartphone-urilor noi în acest an este: carcasă de bază din metal + sticlă pe spate + display cu breton din față. 

OnePlus 6

OnePlus oricum va rămâne unul din cele mai apreciate brand-uri chineze, dar nu sunt sigur că fuga după trenduri e un avantaj anume pentru acest brand. Făcând abstracție de breton, display-ul la prima vedere e unul demn de laude. O diagonală de 6.3’ e mai mult decât îndeajuns pentru orice utilizator. Matricea e de tip AMOLED, iar culorile oferă un contrast chiar agresiv, cam ceea ce vedeam pe Samsung acum 2-3 ani. Dar toate chestiile astea sunt customizabile. 

În sistem la fel sunt multe opțiuni de customizare, dar nu știu cum OnePlus reușește să ofere opțiuni într-adevăr utile, păstrând și acea experiență de utilizare a Android-ului Stock. Au apărut gesturi noi de navigare prin sistem. Un swype de la mijlocul ecranului te duce pe Home, glisările de prin colțuri în loc de butonul back și o glisare continuă la fereastra de multitasking. Mai există opțiuni de setare a parolelor la aplicații și opțiuni vechi de la OnePlus-urile trecute. 

Dacă e să ignor faptul că OnePlus a devenit încă un model cu sticlă pe spate și breton, păi este unul din cele mai plăcute. Cea mai problemă a sticlei este că mereu este murdară. Anume această nuanță rezolvă problema. Ecranul, făcând abstracție de breton e unul super tare, iar despre cât de repede se mișcă nu cred că are rost să vorbesc. Cel mai probabil ați citit demult specificațiile. Drept că cei 8GB RAM pe care i-am primit se simt de-a binelea. 

Și mai este faza cu prețul. OnePlus nu mai scoate ca la început smartphone-uri cu specificații de top la un preț de 300$. Dar chiar și așa, pentru ce oferă ei, prețurile sunt cu mult mai joase decât al concurenților.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×