Android Device Manager e acum disponibil, poți verifica poziția terminalului de pe desktop

2.905 ori
<b>Android Device Manager e acum disponibil, poți verifica poziția terminalului de pe desktop</b>Android Device Manager s-a lansat pe terminalele Android cu câteva zile în urmă, iar acum puteți detecta poziția handseturilor cu ajutorul interfatei web a acestui serviciu, pe care o găsiți la această adresă. &nbsp; Pentru a verifica dacă...

Android Device Managers-a lansat pe terminalele Android cu câteva zile în urmă, iar acum puteți detecta poziția handseturilor cu ajutorul interfatei web a acestui serviciu, pe care o găsiți la această adresă.

Pentru a verifica dacă aveți acest serviciu activat, trebuie să accesați meniul Settings și apoi zona Security. Apoi ajungeți la zona de administrator al device-ului și în cele din urmă la Android Device Manager. Activați funcția pur și simplu bifând căsuța necesară. După ce ați făcut activarea, ar trebui să vă vedeți telefonul pe harta folosind interfața web menționată mai sus.

Android Device Manager e acum disponibil, poți verifica poziția terminalului de pe desktop

Tentația va fi mare, știm, să urmăriți și poziția fratelui/surorii/prietenei, dar vă sugerăm să evitați astfel de încălcări de intimitate. Pe lângă localizarea terminalului veți putea șterge datele de pe el de la distanță, suna la volum maxim timp de 5 minute și altele. A probat cineva această funcție până acum? Cum vi se pare? Aveți nevoie de minim Android 2.2 pe handset pentru a folosi Android Device Manager.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×