Lansare Windows Phone cu surprize mâine, confirmată de un oficial Microsoft pe Twitter

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.152 ori
<b>Lansare Windows Phone cu surprize mâine, confirmată de un oficial Microsoft pe Twitter</b>Se pare că Twitter a devenit înlocuitorul comunicatelor de presă, de vreme ce marii oficiali ai companiilor tech anunță produsele viitoare prin serviciul de microblogging. Astfel, după Andy Rubin care ne-a oferit detalii pe Twitter despre noile...

Se pare că Twitter a devenit înlocuitorul comunicatelor de presă, de vreme ce marii oficiali ai companiilor tech anunță produsele viitoare prin serviciul de microblogging. Astfel, după Andy Rubin care ne-a oferit detalii pe Twitter despre noile servicii Google, a venit rândul celor de la Microsoft să ne promită "surprize" printr-un tweet.

Bill Cox, Senior Director al secțiunii Comunicații pentru Windows Phone a postat pe Twitter că Microsoft are câteva lansări software importante pentru Windows Phone, printre care și Angry Birds, Kick și GoWalla. în plus, ni se promite o surpriză de proporții pentru mâine, fără fi dezvăluite alte detalii.

Zvonurile afirmă că că este vorba de lansarea lui Windows Phone Mango, sub formă de ROM beta pentru dezvoltatori. Am putea totuși să asistăm la debutul unor terminale Mango pentru dezvoltatori, care poate că vor include și un model Nokia. Să vedem ce alte teasere vor mai apărea în următoarele ore.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×