Aplicația Tubecast permite casting-ul de materiale video YouTube pe Chromecast de pe un device Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 560 ori
<b>Aplicația Tubecast permite casting-ul de materiale video YouTube pe Chromecast de pe un device Windows Phone</b>După ce acum mai bine de un an, mai precis în luna octombrie 2013 vă prezentam un proces de setup și primele impresii de folosire a lui Chromecast, iată că acum acest micuț dispozitv începe a deveni din ce în ce mai inteligent prin faptul că...

După ce acum mai bine de un an, mai precis în luna octombrie 2013 vă prezentam un proces de setup și primele impresii de folosire a lui Chromecast, iată că acum acest micuț dispozitv începe a deveni din ce în ce mai inteligent prin faptul că numeroase device-uri pot distribui materiale foto/video către acesta prin intermediul unor aplicații dedicate. Aflați că Google Chromecast poate fi achiziționat și din România la un preț de 249 lei - eMAG.

De asemenea, o astfel de funcție poate fi regăsită și pe platforma Windows Phone 8.1, OS ce a fost analizat în detaliu de către colegul nostru Alex în cadrul unei recenzii ce poate fi regăsită chiar aici. Funcția de casting oferită de Chromecast este acum disponibilă și prin intermediul unei aplicații WP numită Tubecast ce oferă utilizatorilor posibilitatea de casting a filmulețelor de pe YouTube pe Chromecast.

Vom putea descărca sau reda aceste materiale chiar și din ecranul de unlock. De asemenea, Tubecast poate distribui conținut pe televizor fie prin Chromecast, fie prin DLNA. Tubecast se regăsește într-o variantă demo ce oferă doar 20 de astfel de procese de casting, dar poate fi achiziționat și în varianta full cu doar 1.99$. Aplicația poate fi descărcată de aici și este disponibilă cu WP 7.5, WP 8 și WP 8.1.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×