Google premiază cel mai bun joc şi cel mai bun film din Play Store în 2018; Iată câştigătorii

1.177 ori
<b>Google premiază cel mai bun joc şi cel mai bun film din Play Store în 2018; Iată câştigătorii</b>Cum ne apropiem de finalul anului 2018 iată că încep să apară și premieri speciale. Prima ceremonie de genul despre care aflăm este organizată de către Google care premiază pe această cale cel mai bun joc și cel mai bun film din cadrul

Ca la fiecare final de an aflăm care sunt cele mai bune jocuri, aplicaţii şi conţinuturi din marile magazine de pe mobil. E vorba despre Google Play Store de această dată, iar Google a scos în evidenţă PUBG Mobile de pe lista de câştigători. Avem detalii mai jos şi despre premianţii la alte secţiuni.

Marele G a anunţat ieri cele mai bune conţinuturi şi aplicaţii pe care le oferă în Play Store şi care au fost cele mai apreciate de public pe parcursul ultimului an. Având în vedere că Fortnite a luat titlul de "jocul anului" la ultimele gale de premiere de gaming, e surprinzător să vedem PUBG Mobile ales de Google totuşi drept “Cel mai competitiv joc”.

Pe de altă parte Fortnite nu e disponibil oficial în Play Store, deci de aici şi buba. Cel mai inovator joc a fost numit Gorogoa, un puzzle psihedeloc, iar cel mai bun joc Casual este The Sims Mobile. Avengers: Infinity War şi Black Panther se numără printre cele mai apreciate filme din Store, plus Deadpool 2. Dintre seriale, cele mai apreciate sunt The Walking Dead, Riverdale şi The Big Bang Theory.

La capitolul eBooks Jordan Peterson face furori cu "12 Rules for Life" şi Michael Wolff de asemenea cu dezvăluirile despre Trump în "Fire and Fury". Cea mai apreciată aplicaţie din 2018 este Drops: Learn 31 New Languages, ceea ce era de aşteptat, pentru că în fiecare an aplicaţiile de traducere sau învăţare de limbi primesc trofeu în această secţiune.

Găsiţi aici marii câştigători ai tuturor secţiunilor, cu link-uri de download aferente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×