Cortana ajunge pe Android, prin integrare în Microsoft Launcher și CM Launcher (Video)

935 ori
<b>Cortana ajunge pe Android, prin integrare în Microsoft Launcher și CM Launcher (Video)</b>Una dintre dorințele celor de la Microsoft este și aceea de a aduce asistentul virtual Cortana pe Android, lucru ce se va întâmpla printr-un proces de interesare a soluției AI direct în Microsoft Launcher și CM Launcher după cum aflăm astăzi

Microsoft vrea să aducă asistentul său virtual celebru, Cortana pe Android, prin integrarea în Microsoft Launcher, dar şi printr-un parteneriat proaspăt. E vorba despre o asociere între MS şi Cheetah Mobile, pe care o detaliem mai jos.

Cei de la Cheetah Mobile sunt cunoscuţi pentru al lor CM Launcher, care a depăşit 100 de milioane de descărcari şi e super apreciat pe Android. Ca atare prin includerea lui Cortana în acest launcher, soluţia va deveni mai răspândită decât prin oferirea sa ca download de sine stătător. CM Launcher este prima soluţie de pe Android care are integrare Cortana, iar utilizatorii săi pot testa deja asistentul în cadrul unui open beta organizat în SUA, Marea Britanie, Canada şi Australia.

Debutul oficial are loc în ianuarie 2018, iar până în primăvara ar trebui să ajungă şi în Europa. Cu ajutorul lui Cortana veţi putea realiza apeluri hands free, crea remindere şi evenimente de adăugat în calendar, să vi se citească titlurile ştirilor şi să traduceţi text, dar şi să realizaţi căutări pe web. Aparent pe viitor se pregătesc şi funcţii unice pentru CM Launcher + Cortana, unele special gândite pentru launcher-ul acesta.

Microsoft a publicat un video promo pe YouTube, în care promite să aducă Cortana pe toate platformele. Există şi indicii despre integrarea în Microsoft Launcher aici şi în continuare aşteptam sosirea sa pe difuzorul Harman Kardon Invoke. Cortana a primit respect maxim în 2014 când a prezis corect toate meciurile de la Cupa Mondială FIFA din Brazilia. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×