Ni se pregătesc noutăți pentru Instagram; Noi moduri Boomerang și filtre pentru notificări

676 ori
<b>Ni se pregătesc noutăți pentru Instagram; Noi moduri Boomerang și filtre pentru notificări</b>Printre cele mai populare aplicații de socializare din momentul de față se numără și Instagram, titlu apreciat de milioane de utilizatori și care în perioada următoare va primi noutăți interesante

Printre cele mai populare aplicații de socializare din momentul de față se numără și Instagram, titlu apreciat de milioane de utilizatori și care în perioada următoare va primi noutăți interesante. Descoperim că dezvoltatorii din spatele aplicației testează în acest moment funcții proaspete precum Layout-uri pentru Stories/Povești, noi moduri pentru captura video Boomerang, dar și posibilitatea de share a comentariilor.

Instagram

Printre aceste noi moduri Boomerang avem Hold (pauze la fiecare loop), Dynamic (tremurat la fiecare loop), Slowmo (precum modul clasic dar mai încet), respectiv Duo (mai încet decât Classic). Mai jos puteți vedea și cum vor arăta layout-urile pentru imaginile postate în Stories, fiind opțiuni ce permit integrarea a până la 6 fotografii. 

Instagram

Instagram

Aflăm și faptul că iconițele din cadrul UI-ului Stories vor adopta noi culori gradient, dar și că Instagram testează funcția "Comment Sharing" ce va permite utilizatorilor să dea share anumitor comentarii apăsând un buton dedicat de distribuire aflat lângă orice comentariu. Nu în ultimul rând se testează și filtre pentru notificări, astfel încât să primim doar conținutul dorit sub formă de notificări și nu pentru orice activitate noută din Instagram. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×