Transformers Age of Extinction Review (Allview Viva H7 Life): Încă un joc eșuat asociat unui film mare (Video)

1.972 ori
<b>Transformers Age of Extinction Review (Allview Viva H7 Life): Încă un joc eșuat asociat unui film mare (Video)</b>2014 e anul în care producătorii de jocuri angajați de marile companii cinematografice nici măcar nu își mai dau silința să producă titluri endless runner decente. După ce Godzilla a ajuns un semi FPS și un Candy Crush în acest an, după ce...

2014 e anul în care producătorii de jocuri angajați de marile companii cinematografice nici măcar nu își mai dau silința să producă titluri endless runner decente. După ce Godzilla a ajuns un semi FPS și un Candy Crush în acest an, după ce anul trecut Pacific Rim era un Infinity Blade plin de buguri, iar Edge of Tomorrow se joaca în 5 minute, iată că noul Transformers are parte de un joc la fel de slab.

E vorba despre Transformers Age of Extinction, disponibil gratuit in Play Store și pe care l-am testat pe tableta Allview Viva H7 Life. Puteți câștiga tableta la un concurs Mobilissimo.ro, iar revenind la joc el este un endless runner cu lupte la pachet și cu posibilitatea de a vă transforma în robot sau mașină oricând doriți. Jocul este produs de către cei de la DeNa și este extrem de repetitiv.

Transformers Age of Extinction

Aveți zeci de nivele la dispoziție în medii urbane sau în deșert și veți juca cu personaje celebre precum Optimus Prime, Bumblebee, sau chiar dinozaurul Grimlock. Ca orice freemium care se respectă, jocul are un sistem de energie, astfel că fiecare misiune jucată va scade din energie. în vreme ce robotul vostru aleargă veți putea folosi 2 arme, una de foc și o sabie, pe care le puteți upgrada.

Transformers Age of Extinction Review (Allview Viva H7 Life): Încă un joc eșuat asociat unui film mare (Video)

Veți putea și cumpăra arme noi, iar fiecare nivel are 3 obiective, care odată îndeplinite vor duce la acordarea unor steluțe aurii, cu care deblocați noi roboți. Nici măcar grafică nu arata cine știe ce în acest titlu, iar fundalul sonor este neglijabil. Roboții inamici apar mereu după același pattern și sunt foarte greu de nimerit cu o lovitură fatală: adică să vă transformați din mașină în robot în fața lor.

Am avut parte și de un boss fight cu infamul Lockdown, dar nici măcar acel nivel nu a fost distractiv. Din păcate Age of Extinction e un endless runner eșuat, un Temple Run cu Optimus Prime, care primește nota 6 din 10 la Mobilissimo.ro. îl descărcați (sau nu) de aici.

Prețul actualizat al tabletei îl puteți afla de pe eMAG.ro.

Transformers Age of Extinction Review (Allview Viva H7 Life)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×