MWC 2013: Hands on cu Kyocera Digno S, smartphone 4G LTE roz pentru domnișoare (Video)

1.649 ori
<b>MWC 2013: Hands on cu Kyocera Digno S, smartphone 4G LTE roz pentru domnișoare (Video)</b>Pe lângă brandurile mari am abordat la MWC 2013 și terminale inedite, precum cel de față, Kyocera Digno S. Acest model este disponibil doar în Japonia și șansele sunt foarte mici să îl vedem în Europa sau alte continent. &nbsp; Handsetul...

Pe lângă brandurile mari am abordat la MWC 2013 și terminale inedite, precum cel de față, Kyocera Digno S. Acest model este disponibil doar în Japonia și șansele sunt foarte mici să îl vedem în Europa sau alte continent.

Handsetul analizat de Emil era disponibil în varianta de culoare roz și ieșea în evidență prin promisiunea legată de bateria sa: 18 ore de convorbiri, conform producătorului său. Terminalul este unul 4G LTE, cu finisaje plăcute și design ce amintește ușor de modelele Sony. Kyocera Digno S vine cu un display de 4.7 inch, Android 4.0 și o baterie de 2520 mAh. Acest telefon atinge un număr impresionant de ore de funcționare în standby: 720.

Kyocera Digno S

în plus, device-ul dispune și de un mecanism de încărcare rapidă, care îi permite să ajungă de la 0% baterie la 50% în doar jumătate de oră. Smartphone-ul folosește un procesor dual core de 1.5 GHz și dispune de o tehnologie proprietară Kyocera, care permite utilizatorului să activeze funcții că email sau aplicații prin comandă vocală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×