LG brevetează două noi design-uri de telefoane pliabile; Unul integrează o porţiune transparentă

686 ori
<b>LG brevetează două noi design-uri de telefoane pliabile; Unul integrează o porţiune transparentă</b>Sud-coreenii de la LG Electronics au primit în aceste zile trademark-ul pentru două noi design-uri, brevetele dezvăluind două abordări de smartphone pliabil. Prima dintre acestea scoate la iveală prezența unui panou frontal similar cu cel de pe

După ce am văzut o sumedenie de brevete Microsoft şi Samsung cu privire la terminale pliabile, care devin din telefon dual display tableta, acum e rândul celor de la LG să ne propună o abordare de acest gen. Ca atare avem brevetul de mai jos, care propune două formaturi de telefon pliabil.

Brevet LG

Acesta este un "telefon mobil cu ecran flexibil care se poate îndoi pe din două". Brevetul a fost înregistrat în iulie 2017 şi publicat pe 12 ianuarie 2018. În acest document oficial vedem schiţe, care propun două versiuni de telefon. Prima reprezintă un terminal pliabil care integrează o cameră pe panoul din spate, iar când se pliază, poate afişa informaţii precum ora sau vremea pe ecranul frontal.

Brevet LG

Remarc şi că LG merge pe un design mult mai îngust decât cele propuse de Microsoft şi Samsung, iar decupajul camerei pare mai mare. A doua variantă e destul de similară, doar că are în plus o secţiune transparentă de ecran în faţă şi dreapta. Acela este un soi de sidebar, de tip Galaxy S Edge, care afişează notificări şi alte informaţii. Chiar dacă acest terminal este mai îngust, tot este destul de gros după standardul din ziua de azi.

Pe de altă parte cu segmente de corp atât de înguste, probabil compune un format de tabletă mai mic decât cel propus de Microsoft sau Samsung, atunci când cele două ecrane sunt folosite împreună. Are eleganţa unui portofel de lux sau a unui mini PC Vaio de acum ceva vreme. Dacă va fi realizat sau nu aflăm în următoarele luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×