Mobicast 272: Podcast/videocast săptămânal: FAIL-uri din STS, RO Alert, 3 telefoane noi Huawei, Giveaway, seriale şi jocuri noi

991 ori
<b>Mobicast 272: Podcast/videocast săptămânal: FAIL-uri din STS, RO Alert, 3 telefoane noi Huawei, Giveaway, seriale şi jocuri noi</b>Am revenit la formatul clasic de Mobicast şi a fost o săptămână plină de noutăţi şi ştiri controversate. Sunt şi veşti bune totuşi, precum acel nou Giveaway pentru voi cu un Samsung Galaxy A40. Avem şi o nouă serie de articole

Am revenit la formatul clasic de Mobicast şi a fost o săptămână plină de noutăţi şi ştiri controversate. Sunt şi veşti bune totuşi, precum acel nou Giveaway pentru voi cu un Samsung Galaxy A40. Avem şi o nouă serie de articole despre filme şi seriale şi au fost anunţate şi 3 noi telefoane Huawei. Am vorbit şi despre problemele cu STS în cazul crimei din Caracal la FAIL, dar şi despre enervantul RO Alert, plus am răspuns la întrebări după.

Pe final abordăm teme precum muzică, filme şi jocuri, inclusiv titlurile relansate DOOM. Hai să vedem ce e nou!

Iată ştirile săptămânii:

1. Avem încă un giveaway pentru voi, de această dată cu Samsung Galaxy A40. Aveţi regulile aici şi data când veţi afla marele câştigător 

2. Am continuat seria de articole despre ASUS ROG Phone 2, cu detalii despre evenimentul din Taiwan şi impresii despre planurile ASUS. 

3. Am scris şi un hands on detaliat despre telefon, cu impresii despre ecran, design şi capacitatea de gaming a device-ului. 

4. De asemenea am aruncat o privire asupra accesoriului TwinView Dock II pentru acest smartphone de gaming. 

5. Nu am uitat şi de un interviu luat lui Brian Tang, oficial ASUS, în care am aflat provocările în realizarea produsului. 

6. Între timp ASUS ROG Phone II a fost lansat în China, pe la 2150 lei şi deja a strâns 2 milioane de precomenzi

7. Am început o nouă serie de articole, "Filme şi Seriale noi". Am vorbit despre câteva producţii HBO GO şi Star Trek cel nou în primul episod

8. Am publicat şi episodul 2, în care ne-am axat pe noutăţile de pe Netflix din luna august 2019. 

9. Am avut şi lansări de telefoane, precum Honor 9X, care e ca un Honor 9X Pro, doar că are doar 2 camere în spate şi nu 3. Vine cu cameră selfie pop up şi procesor Kirin 810.  

10. Honor 9X Pro pe de altă parte are fix acelaşi ecran, CPU şi baterie, doar că mai adaugă o cameră în spate şi RAM. 

11. Honor Band 5 este o nouă brăţara de fitness de la Huawei, care pare gândită să concureze cu Xiaomi Mi Band 4. Are şi senzor pentru măsurarea oxigenului din sânge de această dată. 

12. Şi a venit şi Huawei Nova 5i Pro, cu 4 camere puse în modul pătrat în spate şi 8 GB RAM. E prima oară când văd o cameră pătrată după Mate 20 Pro la Huawei. 

FAIL şi WIN:

FAIL: FAIL-urile săptămânii sunt extrem de grave, pentru că ele costă vieţi.

  • Avem pe de o parte neputinţa autorităţilor de la noi legat de crima din Caracal, cu un STS şi SRI care nu au ştiut şi nu au putut să conlucreze. Sistemul AML ar fi ajutat enorm, dar nu s-a putut… 
  • Apoi avem RO ALERT testat obsesiv şi plin de erori în ultima vreme. Bine că se opreşte pe 30 iulie...
  • Şi apoi avem cardul de sănătate, cu sistemul CNAS picat de o lună.

WIN: Pe de altă parte au revenit pliabilele, iar Huawei Mate X şi Galaxy Fold şi-au rezolvat problemele şi vor sosi în septembrie. Mate X e mai uşor cu 8 grame, iar Galaxy Fold are capace de protecţie anti mizerie şi o folie extinsă şi invizibilă pentru protecţie. 

Întrebări:

Iată-ne şi la întrebări, că de obicei cu prioritate pe Forum. Văd că nu a fost activitate prea mare în ultima vreme acolo, aşa că vă îndemn să vă orientaţi întrebările şi acolo. Pe Forum am fost întrebat ce părere am de obiectele de gaming, care apar tot mai des în ultima vreme. De la prosoape la chiloţi, mouse, scaun, orice. Aţi vrut şi o părere despre procesoarele Exynos versus Qualcomm şi Kirin şi nu sunt lucrurile aşa rele cum insinuează cel care m-a întrebat.

Am trecut la YouTube, spicuind din întrebările din ultimele 2 Mobicasturi. Am comparat camera de pe Galaxy A70 cu cea de pe Nokia 8.1, apoi am făcut o analiză FIFA 20 versus PES 2020, discutând despre noutăţi. Am propus telefoane sub 2000 de lei, cu accentul pe Mi Mix 3 şi am speculat despre preţul lui Note 10. Cineva a vrut şi 3 noi telefoane Nokia midrange la review şi i-am răspuns.

Diverse:

1. Aici am vorbit despre filme, începând cu "Orange is the new Black" sezonul 7. E sezonul final şi pare să pună mare accent pe chestiunea cu imigranţii din SUA. E vorba despre cei ilegali, care sunt deportaţi şi ţinuţi în condiţii mizere în aripi de închisoare. O vedem şi pe Piper în libertate, luptându-se să existe ca un om normal. Taystee e suicidală, Crazy Eyes a redevenit lovable, iar Galina e depresivă.

2. Am văzut şi sezonul 3 "Casa de Papel/Money Heist". Parcă mai grăbit şi mai scurt, dar plin de tensiune şi acţiune. Au buget mai mare, explozii şi echipamente mai complexe, dar nu mai e acea legătură cu ostaticii şi poveştile de amor sunt şubrezite rău.

3. Am vorbit şi despre muzică, mai bine zis despre noul album al lui Machine Gun Kelly, "Hotel Diablo". Ştiu că este emo rap şi nu prea îmi place emo rap, dar piesa "Glass House" e foarte bună. Combinaţia de versuri depresive cu voce feminină şi negativ cu chitară acustică e reuşită aici. Şi nu e singură piesă bună. Mai este şi "5.3666" sau "Waste Love".

4.S-au relansat jocurile DOOM 1, 2 şi 3 pe mobil şi console. Costă doar 5 euro, 5 euro şi respectiv 10 euro. Este revenirea unor clasice ale FPS-urilor, surpriza reală fiind mai degrabă pe telefoanele Android, pentru că pe iOS şi consolele Shield erau deja. Sunt binevenite şi pe PS4 sau Xbox One, sau Nintendo Switch. 

5. Am încercat şi noul Ghost Racing Formula E pe mobil, un simulator de curse cu maşini electrice şi în care poţi concura cu piloţi live în weekend, în curse de 45 de minute. Grafica arată bine, dar circuitele sunt prea similare şi nu ai multe upgrade-uri pentru maşini.

Acesta a fost Mobicast 272 şi ne reauzim săptămâna viitoare, în prag de lansare Galaxy Note 10 şi Summer Well 2019

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×