Google Pixel Slate este o nouă tableta cu Chrome OS, multitasking avansat prin tastatura şi stylus

1.487 ori
<b>Google Pixel Slate este o nouă tableta cu Chrome OS, multitasking avansat prin tastatura şi stylus</b>Pe lângă telefoanele Pixel 3 şi Pixel 3 XL, Google a mai prezentat astăzi şi o tabletă, modelul Google Pixel Slate. Terminalul se doreşte un răspuns pentru tableta Surface Pro şi este axat pe productivitate. Se împacă bine cu un stylus şi cu o tastatură..

Pe lângă telefoanele Pixel 3 şi Pixel 3 XL, Google a mai prezentat astăzi şi o tabletă, modelul Google Pixel Slate. Terminalul se doreşte un răspuns pentru tableta Surface Pro şi este axat pe productivitate. Se împacă bine cu un stylus şi cu o tastatură şi avem detalii despre terminal mai jos.

Design şi accesorii

Google a mers pe rotunjimi aici. Se vede cel mai clar asta la butoanele tastaturii care se poate ataşa la tableta. Totul e rotunjit: butoanele, elementele virtuale de pe ecran. Google oferă două variante de tastatură: una cu butoane circulare şi una cu butoane cu retro-iluminare şi cu touchpad. Se vând separat.

Google Pixel Slate

Tableta are un corp metalic şi este destul de uşoară pentru diagonală de 12.3 inch. Vine pe nuanţă Midnight Blue şi măsoară 7 mm în grosime.

Display

Google Pixel Slate dispune de un ecran de 12.3 inch, promovat ca un "Molecular Display", cu rezoluţie de 3000 x 2000 pixeli, aspect 3:2 şi densitate de 293 PPI. Acesta este un IPS LCD LTPS (Low Temperature Polycrystaline Silicon). Suportă input cu un stylus Wacom AES.

Google Pixel Slate

Hardware

  • Display: 12.3 inch, IPS LCD, 3000 x 2000 pixeli
  • CPU: de la Intel Celeron 3965Y până la Core i7-8500Y
  • RAM: 4 GB până la 16 GB
  • Stocare: 32 până la 256 GB
  • Camera: Frontală - 8 MP wide angle; Spate - 8 MP
  • Baterie: Autonomie până la 12 ore, încărcare în 2 ore şi 15 minute
  • Conectivitate: USB Type-C, WiFi, Bluetooth, NFC
  • Altele: difuzoare stereo frontale, scanner de amprente în buton Power

Software

Google Pixel Slate

Chrome OS a devenit mai prietenos cu inputul tactil în ultima vreme, mai ales de când Acer a lansat prima tabletă cu acest OS. În ultimele luni platformă a primit un taskbar cu design nou, launcher, mod split screen, iar anul trecut începea să suporte şi aplicaţii Android. Recent s-a discutat despre suportul pentru aplicaţii Linux şi dual boot în Windows 10.

Pixelbook Pen

Cine cumpără un Pixel Slate primeşte 3 luni de abonament gratuit la YouTube TV. Avem şi un cip de securitate Titan integrat, că pe telefoanele Pixel 3. Adobe a creat o versiune specială de Acrobat care va permite să editaţi PDF-uri şi să semnaţi documente cu acest Pen. Avem şi Google Assistant, cu buton dedicat pe tastatură. Google a menţiona și faptul că tableta îşi va descărca singura actualizările în fundal şi le va realiza în fundal, în vreme ce lucraţi sau vă jucaţi. Astfel sunteţi mereu la zi cu totul. Avem şi o soluție specială antivirus integrată.

Pixel Slate Keyboard

Preţ şi disponibilitate

Google Pixel Slate costă de la 599 de dolari în sus. Pixel Slate Keyboard costă 199 de dolari, iar stylus-ul Pixelbook Pen e 99 de dolari. Vine în magazine până la final de an, cel puţin în State, Canada şi UK.

Google Pixel Slate Prezentare Video Oficială

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×