Reduceri și Campanii Online #194: Azi QuickMobile, iHunt, Libris, IT Galaxy [...]

756 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #194: Azi QuickMobile, iHunt, Libris, IT Galaxy [...]</b>Dacă încă nu ați reușit să luați un cadou de Valentine's Day persoanei iubite până acum, ar fi cazul să vă grăbiți pentru că mai aveți doar 2 zile la dispoziție. Noi vă ajutăm prin intermediul listei de mai jos care conține cele

Dacă încă nu ați reușit să luați un cadou de Valentine's Day persoanei iubite până acum, ar fi cazul să vă grăbiți pentru că mai aveți doar 2 zile la dispoziție. Noi vă ajutăm prin intermediul listei de mai jos care conține cele mai proaspete campanii organizate de către retaileri în mediul online. De asemenea, la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care beneficiază de o reducere atractivă!

Produsul erou al zilei:

Un cadou deosebit pe care îl puteți face de Valentine's Day este și smartphone-ul Samsung Galaxy A8s, primul terminal de pe piață ce adoptă un decupaj circular pentru camera selfie. Acesta aduce dotări din zona mid-range și oferă un ecran generos de 6.4 inch cu rezoluție Full HD+ pentru savurarea materialelor video. Folosind codul promo QUICK202 îl puteți achiziționa pentru 1.940 lei de pe QuickMobile.ro!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×