Reduceri și Campanii Online #210: Azi QuickMobile, Libris, Cel, Germanos [...]

680 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #210: Azi QuickMobile, Libris, Cel, Germanos [...]</b>Astăzi venim cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online pentru voi, postare în care veți descoperi cele mai proaspete oferte și campanii desfășurate de către retaileri în mediul online. Sunt multe discount-uri de care

Astăzi venim cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online pentru voi, postare în care veți descoperi cele mai proaspete oferte și campanii desfășurate de către retaileri în mediul online. Sunt multe discount-uri de care puteți profita și avem la final de articol și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Dacă ați pus ochii pe un Samsung Galaxy S9, acum pare a fi momentul oportun pentru a profita de scăderile de preț ce vin ca urmare a debutului lui S10. Astfel descoperim că varianta standard a acestui terminal costă acum chiar 2.424 lei în oferta QuickMobile.ro, asta dacă aplicați codul promo QUICK202 în secțiunea de comandă! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×