Satya Nadella, CEO Microsoft se afişează cu un telefon Android la evenimentul Inspire

2.311 ori
<b>Satya Nadella, CEO Microsoft se afişează cu un telefon Android la evenimentul Inspire</b>Microsoft a organizat în ultima săptămână și evenimentul Inspire 2018, conferință în cadrul căreia CEO-ul Microsoft, Satya Nadella s-a afișat cu un smartphone Android în buzunar. Nu este prima oară când vedem oficiali ai companiilor ce

În ultima săptămână Microsoft a organizat evenimentul Inspire 2018, ocazie cu care am aflat ce venituri a obţinut Microsoft. Pe lângă declaraţii impresionante, precum faptul ca partenerii Microsoft au generat venituri de 1000 de miliarde de dolari folosnd soluţii Microsoft, am avut ocazia să îl vedem pe CEO-ul Satya Nadella folosind un device neașteptat.

Oficialul a apărut pe scenă folosind un telefon cu Android la bord, fără nici o jenă sau vreun stres. E drept că Microsoft are o sumedenie de aplicaţii, soluţii şi un launcher pe Android, dar şi pe iOS. Având în vedere brevete şi tehnologii proprietare, Microsoft câştiga la un moment dat mai mulţi bani din telefoanele Android decât din cele Windows Phone şi cu siguranţă încă o face.

Satya Nadella a prezentat la Inspire câteva dintre aplicaţiile companiei, care rulau pe telefonul său personal Android. Oficialul a numit terminalul un "end point" pentru Microsoft 365, lăudând aplicaţii ca browserul Edge, Microsoft Launcher, Outlook, Yammer, Linkedin sau Teams. În mod inedit a fentat şi capitolul email, numind Outlook cea mai bună soluţie pentru Gmail.

Recent au apărut zvonuri că Microsoft ar putea chiar să producă un smartphone cu Android, ba chiar să o facă în 2018. Cât despre telefonul folosit de Nadella, pare să fie un Galaxy S8 sau Galaxy S9, judecând după butoanele navigaţionale de pe ecran. Între timp proiectul Surface Phone rămâne în standby şi încă nu ştim ce fel de OS va rula şi dacă va fi pliabil sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×