Motorola Moto X4 şi Moto G5S primesc preţuri pentru piaţa din România: 300 euro pare a fi suma vehiculată

1.741 ori
<b>Motorola Moto X4 şi Moto G5S primesc preţuri pentru piaţa din România: 300 euro pare a fi suma vehiculată</b>Din partea leaker-ului Roland Quandt avem astăzi informații referitoare la prețurile pe care smartphone-urile Motorola Moto X4 și Motorola Moto G5S le vor purta pe plan european. Acesta dezvăluie faptul că terminalul cu cameră duală și procesor

Chiar dacă ne aşteptam ca Moto X4 şi Moto G5S să debuteze pe 25 iulie, împreună cu Moto Z2 Force, acest lucru nu s-a mai concretizat. Terminalele rămân în continuare în standby şi continuă scăpările, de această dată cu preţuri asociate chiar zonei noastre est europene.

Pret Moto G5S

Respectatul zvonac Roland Quandt a postat pe Twitter faptul că Moto G5S va costa în jur de 300 de euro, iar Moto G5S Plus va ajunge pe la 330 de euro. Pe de altă parte Moto X4 32 GB va costa 350 de euro în Europa de Est, ceea ce include şi România. În cazul acestui telefon Roland a subliniat că preţul e mai mic decât se aştepta. Evan Blass a postat la începutul lunii fotografii şi detalii despre Moto X4.

Pret Moto G5S

Ştim că va sosi cu certificare IP68, cameră duală şi corp metalic. Ar trebui să aibă şi un ecran de 5.2 inch, rezoluţie Full HD şi procesor Snapdragon 630. Apoi îl avem pe Moto G5S Plus , care ar trebui să vină cu o carcasă metalică unibody, procesor Snapdragon 626, ecran de 5.5 inch şi cameră duală cu blitz dual tone în spate. Avem ceva îndoieli legat de camera duală totuşi, pentru că acelaşi telefon a apărut şi cu o cameră singulară şi Roland Quandt postase acea imagine cu terminalul cu o astfel de cameră.

Se schimbase şi chipset-ul la acea scăpare, trecând la un Snapdragon 430. Ca OS avem Android 7.1.1 şi un scanner de amprente integrat în butonul Home. Şi apoi pentru a creşte confuzia şi mai mult Evan Blass a menţionat procesorul Snapdragon 625 şi 4 GB RAM pe acest device. Vom scăpa de această confuzie de abia la debut şi estimez că terminalele vor sosi la IFA 2017.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×