Turul Magazinelor #300: Consolă Nintendo Switch bundle cu Rabbids Mario la preţ bun, jocul nou Shadow of War e aici şi o mască de Halloween înspăimântătoare

1.357 ori
<b>Turul Magazinelor #300: Consolă Nintendo Switch bundle cu Rabbids Mario la preţ bun, jocul nou Shadow of War e aici şi o mască de Halloween înspăimântătoare</b>Vă vine să credeţi că am ajuns la 300 de ediţii de Turul Magazinelor? Nici nouă, dar iată că am reuşit! Azi ne ocupăm ceva mai mult de gameri, cu un bundle pentru Nintendo Switch, dar şi un joc nou, mult aşteptat de fanii Lord of the Rings.

Vă vine să credeţi că am ajuns la 300 de ediţii de Turul Magazinelor? Nici nouă, dar iată că am reuşit! Azi ne ocupăm ceva mai mult de gameri, cu un bundle pentru Nintendo Switch, dar şi un joc nou, mult aşteptat de fanii Lord of the Rings. E vorba despre Shadow of War, care tocmai a sosit pe console. Avem şi o mască pur şi simplu oribilă de Halloween, dar şi o jachetă arătoasă şi o pereche de căşti de gaming, plus un telefon flagship la reducere.

1. Consolă Nintendo SWITCH culoare Joy-Con Neon Red Neon Blue + Mario+ Rabbids Kingdom Battle

Consolă Nintendo SWITCH culoare Joy-Con Neon Red Neon Blue + Mario+ Rabbids Kingdom Battle

Cine vrea un Nintendo Switch se va simţi super tentat de acest bundle, mai ales că am înţeles că jocul Mario + Rabbids e mega hit şi e imposibil de găsit pe rafturi. Acest bundle dintre consolă şi joc costă 1549 lei la eMAG.ro. Consola are marele avantaj că e şi portabilă, dar poate fi şi fixată lângă televizorul din sufragerie pentru divertisment. Are un ecran HD de 6 inch şi exclusivităţi precum jocuri Zelda, Mario, Arms şi Splattoon.

Mario şi iepurii nebuni de la Ubisoft, din universul lui Rayman îşi dau întâlnire în jocul Mario + Rabbids, care sigur îi va distra pe cei mici, dar şi pe adulţi. E un mare plus că acest bundle aduce două controllere în loc de unul.

2. HTC U11 la reducere

HTC U11 la reducere

Quickmobile.ro a tăiat serios din preţul lui HTC U11, flagship-ul pierzând până la 700 de lei din preţul iniţial. Vorbim despre cel mai arătos telefon HTC din ultimii ani şi un telefon care vine cu o cameră ce serveşte şi acum ca reper la testele Mobilissimo.ro. Are cel mai puternic procesor Snapdragon 835, mai mult RAM decât Galaxy S8 şi a inaugurat funcţia de control prin apăsarea muchiilor, care s-a dovedit atât de apreciată ca a ajuns pe telefoanele Pixel 2.

3. Horrible Yaksha Latex Mask with Jagged Teeth

Horrible Yaksha Latex Mask with Jagged Teeth

Există măşti înspăimântătoare sau haioase de Halloween şi apoi există această monstruozitate veritabilă. Costă 6.69 dolari la GearBest.com şi are marele dar că sperie animale de casă, vecini, copii şi bătrâni. Este o mască din latex cu coarne şi dinţi ascuţiţi, dar are şi despicături pentru ochi din ce văd. Are circumferinţa de 57 cm şi e destul de mare încât să o poată purta un adult fără probleme.

Înălţimea sa este de 29 cm. Trebuie să o ţineţi într-un loc bine ventilat la primele zile după achiziţie, pentru că miroase a latex.

4. SADES SA906S USB PC Gaming Headset with Microphone

SADES SA906S USB PC Gaming Headset with Microphone

Cine vrea să nu spargă toată puşculiţa pe o pereche de căşti de gaming, poate apela la modelul SADES de la TomTop.com. Sunt căşti cu conector USB pentru PC şi au şi microfon inclus. Anulează zgomotul de fond şi au un design care le permite să fie adaptate mărimii capului utilizatorului. E strict pentru PC, nu funcţionează cu console sau alte terminale. Cântăreşte 418 grame şi are drivere de 40 mm şi magneţi din neodymium. Costă 24.99 dolari.

5. Middle Earth Shadow of War

Middle Earth Shadow of War

Azi este ziua de lansare a noului joc din seria Lord of the Rings, Middle Earth: Shadow of War. Costă 249 lei pe Xbox One şi aceeaşi sumă pe PS4  Acesta este un action RPG, realizat de către Monolith Productions şi incluzând un element de single player şi unul de multiplayer. Povestea se petrece între evenimentele din The Hobbit şi cele din primul Lord of the Rings.

Vom continua povestea pădurarului Talion şi a spiritului elfului Celebrimbor, care intră în copul lui Talion şi îi dă puteri speciale. Vom făuri un nou Inel Al Puterii pentru a aduna o armată contra lui Sauron. Ideea de "Nemesis" din Shadow of Mordor continuă, doar că acum putem aduna acoliţi.

6. Reduceri la Fashiondays.ro

Reduceri pantofi Puma la Fashiondays.ro

FashionDays.ro are în aceste zile reduceri mid season, de până la 60%. Aceşti pantofi ajung de la 459 lei la 175 lei , ceea ce pare wow pentru marca Puma şi pentru o pereche din piele întoarsă, care se descurcă şi la temperaturi reduse.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×