Achiziția unui LG Q6 sau LG G6 până pe data de 24 martie vă aduce un cadou garantat; Iată magazinele participante

1.610 ori
<b>Achiziția unui LG Q6 sau LG G6 până pe data de 24 martie vă aduce un cadou garantat; Iată magazinele participante</b>Cei de la LG România desfășoară în această perioadă o campanie promoțională interesantă ce implică oferirea unui cadou garantat la achiziția unui LG G6 sau LG Q6 până la data de 24 martie. Oferta datează încă din 12 februarie se pare

Luna martie mai poate fi numită și luna cadourilor, iar tocmai de aceea filiala locală LG s-a gândit să vină cu o promoție specială pentru cei aflați în căutarea unui smartphone în această perioadă. Astfel până la data de 24 martie cei care achiziționează fie un LG G6, fie un LG Q6 vor beneficia de un cadou garantat odată ce își vor înregistra produsul pe site-ul campaniei ce poate fi accesat chiar de aici.

Cadoul garantat constă în perechea de căști stereo Bluetooth LG Tone Pro dacă alegeți achiziția telefonului LG G6, respecitv în perechea de căști stereo Bluetooth LG Tone Triumph dacă veți opta în schimb pentru achiziția lui LG Q6. Rețineți că aceste cadouri se oferă acelor persoane ce vor achiziționa unul dintre cele două telefoane prin intermediul magazinelor Orange, Vodafone, Telekom sau Germanos.

Prețuri LG G6 și LG Q6:

 Orange Vodafone Telekom Germanos 
LG Q6 indisponibil indisponibil 1.299 lei1.169 lei
LG G62.279 lei2.698 lei2.699 lei2.699 lei

De asemenea, este important de menționat că sunt valide doar achizițiile realizate în perioada 12 februarie - 24 martie pe care ulterior clienții le vor înregistra pe site-ul campaniei. Întregul regulament al promoției de față îl găsiți chiar aici și pentru detalii extra site-ul LG vă stă la dispoziție. Mai sus aveți și prețurile practicate de către magazinele participante pentru cele două telefoane!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×