Evan Blass confirmă faptul că Samsung Galaxy S9 va oferi update-uri minore pe partea de design

982 ori
<b>Evan Blass confirmă faptul că Samsung Galaxy S9 va oferi update-uri minore pe partea de design</b>Am tot auzit în ultima vreme detalii despre design-ul lui Samsung Galaxy S9 ce nu se va schimba prea mult raportat la actuala generație, informație care astăzi este confirmată și de către Evan Blass. Celebrul leaker susține că

Se vorbește mult despre faptul că Samsung Galaxy S9 nu va oferi update-uri majore la nivel de design, o informație care astăzi este confirmată și de reputatul leaker Evan Blass. Acesta susține că vom remarca mai mult un upgrade la interior, acolo unde este așteptat un nou procesor și poate de această dată primim 6 GB RAM din start.

Samsung Galaxy S9

Cu această ocazie sunt dezvăluite și numele de serie, astfel că Samsung Galaxy S9 va fi cunoscut drept SM-G960, iar Samsung Galaxy S9+ drept SM-G965. Revenind la acele mici modificări pe partea de design, este vorba despre reamplasarea scanner-ului de amprente într-o zonă mai ușor de accesat și despre implementarea unei camere duale plasată central vertical în spatele telefonului.

Se va păstra carcasa unibody cu spate din sticlă și ramă metalică, jack-ul audio și butonul fizic Bixby. Aceste informații ne-au fost prezentate și în articolul de mai devreme când aruncam o privire asupra unei randări de huse din partea producătorului Ghostek. La ultima verificare, Samsung ar trebui să dea startul producției lui S9 din decembrie și să anunțe telefonul în perioada ianuarie-februarie 2018!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×