Batman and The Flash Hero Run review (Allview AX4 Nano): există speranță pentru endless runnere! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 972 ori
<b>Batman and The Flash Hero Run review (Allview AX4 Nano): există speranță pentru endless runnere! (Video)</b>Dacă tot am avut în teste tableta Allview AX4 Nano, am testat pe ea și câteva jocuri, înainte să v-o oferim la concurs. Astfel, pe lângă dezamăgitorul Thumb Formula Racing am încercat și relativ noul Batman and The Flash Hero Run, un endless...

Dacă tot am avut în teste tableta Allview AX4 Nano, am testat pe ea și câteva jocuri, înainte să v-o oferim la concurs. Astfel, pe lângă dezamăgitorul Thumb Formula Racing am încercat și relativ noul Batman and The Flash Hero Run, un endless runner atipic, care arata că există speranță pentru acest gen de jocuri.

Veți putea folosi unul dintre super eroii Batman sau The Flash, cu care veți alerga printre inamici și îi veți putea chiar lovi. Batman se înfruntă cu acoliții Jokerului și are chiar și un boss battle cu faimosul personaj negativ călare pe un tanc, în vrene ce Flash se duelează cu gorile. Ca de obicei veți folosi gesturi swipe pentru a schimba benzile de alergare, a sări peste obstacole sau a aluneca sub ele.

Batman and The Flash Hero Run

Dacă apăsați pe ecran veți trage cu un Batarang în cazul lui Batman sau cu o mică tornadă în cazul lui Flash. Puteți debloca diferite versiuni ale acestor eroi, precum Dark Flash, un Batman clasic și chiar să jucați cu Joker sau alte personaje celebre. Puteți câștiga puncte de experiența și să faceți level up, dar și deblocă noi gadgeturi și powerupuri, care să vă facă viața mai ușoară.

Personajele se colecționează sub formă de cărți de joc, iar aceste cărți suporta și ele level up. Muzica de fundal e destul de bună pentru un endless runner, iar grafică nu e nici ea rea. După Subway Surfers și Minion Rush, eu zic că și acest runner merită o șansă. îi acordăm o notă de 9.2 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețuri actualizate:

Batman and The Flash Hero Run review (Allview AX4 Nano)

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×