Dragon Hills Review (Samsung Galaxy Tab A): runner haios cu influenţe asiatice şi un dragon-cartiță (Video)

1.054 ori
<b>Dragon Hills Review (Samsung Galaxy Tab A): runner haios cu influenţe asiatice şi un dragon-cartiță (Video)</b>Dragon Hills a fost unul dintre jocurile testat pe tableta Samsung Galaxy Tab A, pentru că ne-a intrigat thumbnailul sau, ce arata un dragon pus pe fapte mari şi care se comporta precum o c&acirc;rtiţă. Ce se &icirc;nt&acirc;mplă mai exact &icirc;n...

Dragon Hills a fost unul dintre jocurile testat pe tableta Samsung Galaxy Tab A, pentru că ne-a intrigat thumbnailul sau, ce arata un dragon pus pe fapte mari şi care se comporta precum o cârtiţă. Ce se întâmplă mai exact în acest titlu aflaţi mai jos.

Jocul e disponibil gratuit in Play Store, dar pe iOS costă 2 dolari. El va permite să controlaţi un dragon, ce are la "cârmă" o prinţesă, iar acest runner side scrolling oferă şi abilităţi şi upgrade-uri pentru dragon, precum extra damage. Veţi putea călători pe sub pământ, forând cu dragonul, dar doar pentru o perioadă limitată, altfel creatura mitologică va pierde din viaţă.

Mare atenţie şi la pungile de lavă, care din nou duc la game over, dacă le atinge dragonul. Veţi ţine apăsat pe ecran pentru a cobora bestia şi a o duce sub pământ, iar în calea voastră se vor afla sate, vapoare şi osteni, care aruncă cu suliţe, topoare şi săbii în voi, sau se apăra cu scuturi cu ţepi, fix can va năpustiţi spre ei. Există şi capcane în cale, precum ţepi, pungile de lavă şi tot soiul de alte structuri dăunătoare dragonului.

Dragon Hills

Acţiunea are loc pe timp de noapte sau zi şi la finalul fiecărei secţiuni există şi un boss battle ca la carte. Dragonul are şi abilităţi speciale deblocabile, precum puterea de a îngheţa inamicii, şi vă veţi folosi şi de bucăţile de clădiri şi bolovanii pe care îi loviţi, proiectându-i spre inamici. Cu cât foraţi mai adânc, cu atât mai înalt va fi saltul când ieşiţi din pământ, deci încă o mecanică de joc de luat în calcul.

Dragon Hills e destul de rapid şi antrenant şi primeşte nota de 8.3 din 10. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al tabletei Galaxy Tab A 9.7, îl puteți afla de pe eMAG.ro.

Dragon Hills Review (Samsung Galaxy Tab A)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×