Asphalt Overdrive Review (iPhone 6 Plus): endless runner cu supermasini, repetitiv dar distractiv (Video)

1.085 ori
<b>Asphalt Overdrive Review (iPhone 6 Plus): endless runner cu supermasini, repetitiv dar distractiv (Video)</b>După Asphalt 8 iată că vine un spinoff din serie, deci nu Asphalt 9, ci Asphalt Overdrive, care schimba genul de joc, trecând la endless runner. Jocul vine tot de la Gameloft, e disponibil gratuit și l-am testat pe iPhone 6 Plus, primit în teste de...

După Asphalt 8 iată că vine un spinoff din serie, deci nu Asphalt 9, ci Asphalt Overdrive, care schimba genul de joc, trecând la endless runner. Jocul vine tot de la Gameloft, e disponibil gratuit și l-am testat pe iPhone 6 Plus, primit în teste de la QuickMobile.ro.

Avem de-a face cu un endless runner cu atmosfera anilor 80, iar titlul este unul freemium, ce include și obișnuită bară de energie specifică jocurilor de acest gen. Titlul este unul arcade, cu grafică plină de nuanțe neon și cyan, iar jocul arată bine pe iPhone 6 Plus. Misiunile de bază includ o urmărire cu poliția, în care veți face swipe pentru a schimba banda sau pentru a sări pe rampe speciale.

Asphalt Overdrive

Aveți și o bară de NOS de umplut și faceți asta fie lovind mașini din lateral, sărind pe rampe sau adunând powerup-uri de pe traseu. Cu fiecare misiune completată veți obține bani, cu care deblocați noi supermasini sau le upgradați pe cele existente. Misiunile pot include un anumit număr de trick-uri cu mașina într-o perioadă de timp limită, un număr de mașini lovite într-o perioadă de timp, iar cele centrale necesită un număr de metri parcurși în vreme ce sunteți fugăriți de poliție.

Asphalt Overdrive Review (iPhone 6 Plus): endless runner cu supermasini, repetitiv dar distractiv (Video)​

Mașinile sunt unele retro, iar prețurile lor sunt foarte mari. Nitro îl activați cu dublu tap pe ecran și există și multiplicatoare, precum un near miss sau lovirea de mașini lateral, care vă aduc și puncte. Aveți 5 stele de obținut pe nivel și ele vor debloca și bătăliile cu câte un boss, la finalul unei secțiuni. Printre automobile se număra camionete americane, automobile Ferrari, chiar și bătrânul Delorean, dar nu prea am simțit diferențe între vehicule.

Partea bună la acest joc e că îl puteți savura în doze scurte și bara de energie e destul de lungă și nu limitată la câteva curse ca în Crazy Taxi de exemplu. îi acordăm lui Asphalt Overdrive nota 8.2 din 10 și îl descărcați de aici pe Android, de aici pe iOS și de aici pe Windows Phone.

iPhone 6 Plus prețuri actualizate:

Asphalt Overdrive Review (iPhone 6 Plus)

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×