Samsung Galaxy S8 Plus ar fi putut sosi cu stylus, deocamdată rămânem la un model cu ecran de 6 inch şi fără stylus

3.003 ori
<b>Samsung Galaxy S8 Plus ar fi putut sosi cu stylus, deocamdată rămânem la un model cu ecran de 6 inch şi fără stylus</b>Departamentul de cercetare şi dezvoltare de la Samsung a luat în calcul multiple opţiuni pentru flagship-ul Galaxy S8, inclusiv o variantă cu stylus, se pare. Cele mai noi zvonuri afirma totuşi că acea versiune a picat până la urmă, rămânând totuşi..

Departamentul de cercetare şi dezvoltare de la Samsung a luat în calcul multiple opţiuni pentru flagship-ul Galaxy S8, inclusiv o variantă cu stylus, se pare. Cele mai noi zvonuri afirmă totuşi că acea versiune a picat până la urmă, rămânând totuşi valid un model cu diagonală mare.

Aşa numitul Samsung Galaxy S8 Plus ar avea un display cu ecran de 6 inch, după ce Sammy explorase şi diagonale de 5, 5.2, 5.5 inch şi 5.7 inch pe parcursul testelor sale. Cu muchii destul de înguste, un smartphone cu ecran de 6 inch ar putea încăpea în formatul echivalent unui Galaxy S7 Edge, după cum indică presa din Asia.

În schimb varianta standard de Galaxy S8 ar urma să aibă o diagonală între 5.2 şi 5.5 inch, posibil cu muchii curbate la rândul său. Faptul că Samsung ar fi avut de gând să includă un stylus pe Galaxy S8 Plus nu prea ne miră, având în vedere că ni s-a răpit posibilitatea de a folosi cele mai noi tehnologii de scriere, desen şi în general interacţiune cu stylus-ul spre finalul acestui an, odată cu retragerea lui Note 7.

Probabil că va trebui să îl aşteptăm pe Note 8 toamna viitoare pentru a primi o asemenea funcţionalitate totuşi. Speram ca Samsung să nu recicleze inovaţia din acest an şi să ne aducă totuşi ceva nou în zona de productivitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×