Justice League: Action Run Review (Motorola Moto M): endless runner copilăros cu Batman, Superman şi compania

1.450 ori
<b>Justice League: Action Run Review (Motorola Moto M): endless runner copilăros cu Batman, Superman şi compania</b>Cum toată lumea se uită cu jind la trailerele Justice League, readucem în actualitate alianţa DC Comics, prin jocul Justice League: Action Run. Titlul este un endless runner cu grafică cartoonish, testat pe Motorola Moto M.

Cum toată lumea se uită cu jind la trailerele Justice League, readucem în actualitate alianţa DC Comics, prin jocul Justice League: Action Run. Titlul este un endless runner cu grafică cartoonish, testat pe Motorola Moto M.

Acest joc e gratuit in Play Store şi include variantele lui Batman, Wonder Woman, Superman sau alţi eroi cunoscute din serialele DC Kids. Putem schimba eroii în timpul alergării şi fiecare misiune are o ţintă, precum înfrângerea unui inamic, sau adunarea de obiecte. Batmana aruncă cu un Batarang, iar Wonder Man are un lasso special. Ne vom duela cu Lex Luthor sau Joker şi alţi villains obişnuiţi din universul DC.

Justice League: Action Run

Acţiunea se desfăşoară în Gotham, Metropolis şi în aşa numitul Apocolypse. Jocul permite şi vizualizarea de episoade DC Kids, oferă misiuni zilnice de îndeplinit şi avem şi o secţiune de facts, unde aflăm detalii despre eroi. Fiecare super erou are abilităţi şi costume deblocabile, iar ei pot rula pe vehicule, cum face Batman cu Batcycle.

Cyborg şi Superman sunt deblocabili, dar trebuie să strânge ceva embleme înainte să facem acest lucru. E clar că lucrurile sunt copilăroase, pentru că vedem şi personaje haioase că Mr. Mind, care ar fi acasă în Powerpuff Girls, mai mult decât în Justice League. Există şi nivele contra timp şi că de obicei controlul e pe bază de tap şi swipe.

Fiecare nivel e pornit cu un party de 3 eroi. A fost distractiv acest joculeţ, dar e în contrast cu ideea întunecată de Batman vehiculata în ultimul deceniu. Am apreciat schimbarea de perspectiva când suntem fugăriţi de inamici, dar şi atacurile speciale. Îi acordăm jocului nota de 8 din 10 şi îl găsiţi aici pentru Android, sau aici pentru iOS.

Motorola Moto M, prețuri actualizate:

Review joc Justice League Action Run Review, prezentat pe Motorola Moto M

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×