Time Surfer Review (Teclast TBook 16 Pro): platformer în stil Robot Unicorn Attack, cu un concept interesant de întoarcere a timpului (Video)

1.065 ori
<b>Time Surfer Review (Teclast TBook 16 Pro): platformer în stil Robot Unicorn Attack, cu un concept interesant de întoarcere a timpului (Video)</b>Se întâmplă uneori să găsim jocuri care nu îşi arata absolut deloc vârstă. Time Surfer spre exemplu are 3 ani vechime, dar s-a păstrat destul de proaspăt încât să merite să primească o recenzie de la noi. Avem de-a face cu un platformer side scrolling..

Se întâmplă uneori să găsim jocuri care nu îşi arată absolut deloc vârstă. Time Surfer spre exemplu are 3 ani vechime, dar s-a păstrat destul de proaspăt încât să merite să primească o recenzie de la noi. Avem de-a face cu un platformer side scrolling, pe care l-am testat pe tableta Teclast TBook 16 Pro.

Jocul e gratuit în Play Store şi îmi aminteşte de excelentul Robot Unicorn Attack, fiind aproape la fel de "trippy" ca atmosferă. Elementul său de unicitate e faptul că putem da timpul înapoi, apăsând pe partea stângă a ecranului şi ţinând apăsat. Această derulare a timpului se face cheltuind o serie de puncte mov, pe care le adunăm pe traseu.

E interesantă şi navigarea, pentru că nu sărim propriu zis, ci putem doar să ne luăm avânt pe pante şi apoi să ne folosim de energia acumulată pentru a ricoşa de pe un deal pe altul. Avem şi porţiuni de tip "repede înainte" colorate în nuanţa de curcubeu şi care ne vor catapulta pe o distanţă însemnată. Gameplay-ul aminteşte şi de Sonic, nu doar de Robot Unicorn Attack. În calea noastră se află monștri, dar și țepi și gropi, fără o varietate prea mare totuşi.

Review joc Time Surfer Review, prezentat pe tableta Teclast TBook 16 Pro

Putem să deblocăm şi companioni (pets), costume noi pentru personaj şi noi nivele, inclusiv unul Hell, cu nivel de dificultate foarte ridicat. Putem debloca şi noi provocări, precum realizarea unui anumit număr de salturi, sau să dăm timpul înapoi de un anumit număr de dăţi. E un joc relaxant, cu o grafică deloc rea şi un concept destul de nou. Numai să nu rămânem fără bile mov!

Îi acordăm lui Time Surfer nota de 8.2 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Teclast TBook 16 Pro, prețuri actualizate:

Review joc Time Surfer Review, prezentat pe tableta Teclast TBook 16 Pro

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×