Asphalt Nitro Review (ASUS ZenFone Selfie): un soi de Asphalt 8 lite şi o experienţă de racing excelentă la doar 25 MB (Video)

1.304 ori
<b>Asphalt Nitro Review (ASUS ZenFone Selfie): un soi de Asphalt 8 lite şi o experienţă de racing excelentă la doar 25 MB (Video)</b>Ce te faci dacă ai un telefon Android care nu mai poate rula Asphalt 8? &Icirc;ntrebarea nu are foarte mult sens, &icirc;n condiţiile &icirc;n care am jucat acel titlu şi pe Nokia X, dar &icirc;n fine, există şi modele ce nu pot rula titlul Gameloft....

Ce te faci dacă ai un telefon Android care nu mai poate rula Asphalt 8? Întrebarea nu are foarte mult sens, în condiţiile în care am jucat acel titlu şi pe Nokia X, dar în fine, există şi modele ce nu pot rula titlul Gameloft. Ei bine există şi varianta B, Asphalt Nitro, gratuit in Play Store şi ocupând doar 25 MB.

El a debutat în luna mai a anului trecut şi se vrea a fi un "prototip pentru Asphalt 9", după cum chiar Gameloft declara. Am testat acest titlu pe ASUS ZenFone Selfie şi am fost încântaţi de el. El este distractiv, arătos şi e fix cum trebuie să fie un titlu arcade de curse. Există 8 moduri de întrecere aici: clasic, versus, elimination, knockdown, infected, gate drift, catch şi escape.

Avem şi multiplayer şi am găsit chiar uşor gameri care să joace acest titlu, ba chiar unii agresivi în curse. Veţi primi steluţe pentru diferite achievementuri în timpul întrecerilor, precum terminarea  unei curse fără să vă buşiţi maşina, rotiri pe rampe şi eventual knockdown-uri ale adversarilor. Gameloft oferă 5 zone pentru competiţii şi 14 circuite, iar la un moment dat veţi ajunge în Brazilia, China şi SUA, dar şi în Islanda şi Alpi.

Asphalt Nitro

21 de maşini vă stau la dispoziţie, printre care şi un Mitsubishi Lancer Evo X, Nissan 370 Z, Ford Shelby GT500, Ferrari LaFerrari şi McLaren P1. Puteţi şi upgrada automobilele, la capitole precum acceleraţie, viteză maximă, manevrabilitate şi nitro. Există şi dezavantaje pentru un joc de 25 MB şi anume faptul că avem doar 2 melodii de fundal mari şi late şi cam anoste.

Controlul nu e chiar la înălţime şi la cea mai mică ciocnire cu un zid veţi pierde controlul în mod fatal. Pe nitro lucrurile se complica şi mai mult. Grafică arata chiar OK, mai ales faţă de aşteptările pe care le aveam, iar mai toate cursele au o singură tură de pistă, deci Nitro se poate juca în doze scurte. Joc destinat celor cu terminale nu foarte puternice, Asphalt Nitro livrează fix ce promite şi îl consider superior lui Asphalt Overdrive sau alte wannabe racere de pe piaţă. Îi acordăm nota de 8.6 din 10 şi îl descărcaţi de aici.

ASUS ZenFone Selfie, prețuri actualizate:

Review Asphalt Nitro, prezentat pe ASUS ZenFone Selfie

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×