Avem joc Diablo pe mobil! Se numește Diablo Immortal și va sosi pe iOS și Android

2.635 ori
<b>Avem joc Diablo pe mobil! Se numește Diablo Immortal și va sosi pe iOS și Android</b>Cei care sunt pasionați de gaming știu că în aceste zile are loc Blizzcon, o serie de conferințe și evenimente organizate de Blizzard, unde sunt anunțate jocuri noi. Blizzard este compania care a creat francize uriașe ca Starcraft, Warcraft și Diablo..

Cei care sunt pasionați de gaming știu că în aceste zile are loc Blizzcon, o serie de conferințe și evenimente organizate de Blizzard, unde sunt anunțate jocuri noi. Blizzard este compania care a creat francize uriașe ca Starcraft, Warcraft și Diablo, iar ieri au prezentat un nou titlu Diablo pentru mobil.

Este pentru prima oară când legendarul RPG ajunge pe smartphone, sub numele de Diablo Immortal. Titlul continuă acțiunea de unde a rămas în Diablo II: Lord of Destruction și va sosi pe iOS și Android. Avem de-a face cu un MMO RPG aici, iar gamerii vor putea intra și ieși din joc în grupuri și participa la "Dynamic Events".

Vor călători prin Sanctuary și alege clase de personaje precum Monk, Wizard, Crusader, Demon Hunter, Necromancer și Barbarian. Va puteți pre înregistra deja la acest titlu pentru a face parte din beta testing. Jocul acesta a fost creat de Blizzard împreună cu NetEase, pe care îl știm pentru titluri că Knives Out, Rules of Survival, Identity V, dar și operarea lui Overwatch în China.

Din ce văd în trailerul de joc avem un control clasic, cu un buton de acțiune în dreaptă înconjurat de 4-5 abilități sau vrăji. În multe feluri jocul aduce cu Dungeon Hunter de la Gameloft. Din ce văd în trailer există sute de abilități deblocabile, lupte cu creaturi uriașe și demoni, plus chiar lupte de pe cal.

Toate cu o muzică dramatică în fundal. Hacking, slashing, dungeon-uri și capcane incluse. Rămâne acum de văzut dacă jocul va fi freemium sau va costă ceva de gen 5 sau 10 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×