Dead Route review (Allview Viva H7 Life): endless runner cu zombii și multă repetitivitate (Video)

890 ori
<b>Dead Route review (Allview Viva H7 Life): endless runner cu zombii și multă repetitivitate (Video)</b>Cei de la Glu Mobile au o vară ocupată, probabil încercând să le răspundă celor de la Gameloft, care lansează hit după hit. Dead Route este un nou titlu lansat de Glu Mobile cu câteva săptămâni în urmă, iar noi l-am testat pe tableta...

Cei de la Glu Mobile au o vară ocupată, probabil încercând să le răspundă celor de la Gameloft, care lansează hit după hit. Dead Route este un nou titlu lansat de Glu Mobile cu câteva săptămâni în urmă, iar noi l-am testat pe tableta Allview Viva H7 Life, oferită la concurs.

Jocul este gratuit și este un endless runner cu zombii, iar el combină atât partea de alergare printre obstacole, cât și luptă cu armele de foc. Grafica să arată destul de bine și avem un personaj feminin central destul de sexy, cu uniforme pe care le putem schimba, dacă dorim. Veți avea la dispoziție și upgrade-uri, arme variate și un concept tipic freemium, de unități de energie necesare pentru fiecare misiune.

Dead Route​

Puteți cumpăra medipack-uri și grenade și juca o misiune specială în fiecare zi, care va aduce recompense speciale. Veți face swipe lateral pentru a schimba "banda", swipe în sus pentru a sări și veți apăsa pe ecran pentru a trage în inamici. Jocul are un nivel de dificultate puțin cam ridicat, provenit mai degrabă din obstacolele nedrepte, ce se ivesc exact când cotiți la un colț, urmând o săgeată pe ecran.

Vă veți lovi și inexplicabil de obstacole care în alte runnere ar fi ignorate, precum un stâlp subțire sau o cutie mică. Jocul e repetitiv, aduce mult cu un titlu Die Hard de anul trecut și primește un 7.3 din 10 de la Mobilissimo.ro. îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview Viva H7 Life prețuri actualizate:

Dead Route review (Allview Viva H7 Life)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×