Microsoft ar putea prezenta un smartwatch/smartband În cadrul conferinței E3 ce debutează astăzi

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 608 ori
<b>Microsoft ar putea prezenta un smartwatch/smartband În cadrul conferinței E3 ce debutează astăzi</b>Din câte se pare, potrivit unui raport ce a sosit pe web chiar ieri, cei de la Microsoft testează în aceste momente un ceas inteligent similar cu Galaxy Gear Fit, produs comercializat de către Samsung. Acest ceas a fost zărit de către o persoană pe...

Din câte se pare, potrivit unui raport ce a sosit pe web chiar ieri, cei de la Microsoft testează în aceste momente un ceas inteligent similar cu Galaxy Gear Fit, produs comercializat de către Samsung. Acest ceas a fost zărit de către o persoană pe străzile din New York la mâna unui angajat Microsoft.

Ceasul cu pricina aduce în mare parte cu Galaxy Gear Fit, acesta din urmă adoptând un design de tip smartband cu display curbat alungit. Acesta dispune de iconițe în stil Metro, o rezoluție a ecranului destul de slabă, senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, giroscop, accelerometru și GPS.

Smartwatch-ul Microsoft va suporta dispozitive iOS, Android, Windows Phone 8, Windows, OS X, cât și consola de jocuri Xbox One. Aflăm și faptul că acest device portabil ar putea fi lansat în cadrul conferinței E3 (Electronic Entertainment Expo), conferință ce va avea loc în perioada 9-12 iunie în Los Angeles.

Această conferință este practic un târg anual deschis doar pentru producătorii din cadrul industriei de computere și jocuri video. Electronic Entertainment Expo 2014 va debuta astăzi începând de la ora 19:00 (ora României) cu evenimentul Microsoft ce va putea fi urmărit live chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×