Firmware-ul 2.0 pentru Nokia N95, acum disponibil

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.875 ori
<b>Firmware-ul 2.0 pentru Nokia N95, acum disponibil</b>Versiunea 20.0.015 a firmware-ului telefonului Nokia N95 este in sfarsit disponibila prin intermediul Nokia Software Update. Softul include functia de paginare la cerere, ceea ce va elibera 30MB de RAM in procesul de boot, iar jocurile N-Gage primesc...

Versiunea 20.0.015 a firmware-ului telefonului Nokia N95 este in sfarsit disponibila prin intermediul Nokia Software Update. Softul include functia de paginare la cerere, ceea ce va elibera 30MB de RAM in procesul de boot, iar jocurile N-Gage primesc previewuri, in vreme ce camera telefonului beneficiaza de un nou software.

De asemenea noul firmware integreaza o functie de cautare (Search 4.0) si noi aplicatii Welcome. Va trebui sa luati in calcul faptul ca un update de firmware va sterge toate datele din memoria interna a telefonului dumneavoastra (drive-ul C). Astfel, ar fi recomandat sa faceti o copie de rezerva a datelor, prin intermediul sincronizarii cu PC-ul. Ca masura suplimentara de siguranta ar trebui sa copiati toate setarile de securitate intr-un loc sigur (parole, conturi de e-mail, setari).

Upgrade-ul de firmware poate fi o ocazie excelenta de a reinstala unele aplicatii manual. Retineti faptul ca noul soft schimba algoritmii de procesare a imaginilor, usurand procesele pornite de camera telefonului si imbunatatind calitatea pozelor. Se pare ca noua versiune scapa terminalul de bugul tastelor apasate si ofera suport pentru clientul Nokia Music Store, plus ringtone-uri video, teme animate si o noua vizualizare pentru Music Player. Grabiti-va sa faceti update-ul pentru a beneficia de toate avantajele noului firmware!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×