Grey Cubes Review (LG AKA): Breakout şi Arkanoid, reinventate cu grafică 3D (Video)

1.101 ori
<b>Grey Cubes Review (LG AKA): Breakout şi Arkanoid, reinventate cu grafică 3D (Video)</b>Mai ţineţi minte jocurile de la &icirc;nceputurile gamingului, Breakout şi Arkanoid? Ideea era să jucaţi un fel de ping pong digital, &icirc;nt&acirc;i monocrom şi apoi cu palete şi tile-uri colorate. Ei bine, vechiul joc a fost reinventat sub...

Mai ţineţi minte jocurile de la începuturile gamingului, Breakout şi Arkanoid? Ideea era să jucaţi un fel de ping pong digital, întâi monocrom şi apoi cu palete şi tile-uri colorate. Ei bine, vechiul joc a fost reinventat sub numele de Grey Cubes, pe care l-am testat pe LG AKA.

Titlul se afla atât în Play Store, unde e gratuit, cât şi pe Steam, unde costă 3 euro, sau pe iOS, unde costă 2 dolari. Aici vom sparge cărămizi digitale, de această dată cu o grafică 3D modernă şi o fizică excelentă. Există în joc şi o opţiune de a îmbunătăţi efectele grafice şi atunci când vom sparge unele cărămizi vom putea şi să luăm powerupuri.

Grey Cubes

Practic acesta este un Breakout cu grafică 3D şi fizică bună. 60 de nivele vă stau la dispoziţie şi veţi putea mişca "paleta" din dreapta în stânga si viceversa ţinând apăsat pe ecran şi mişcând degetul. Mingea va trebui ţinută în joc pe cât posibil, astfel încât să nu atingă zona inferioară a ecranului. Micile cărămizi nu se sparg instant şi pot necesita câteva lovituri consecutive.

Uneori blocurile se pot împrăştia şi readuna sub forma unei figuri geometrice. In unele ocazii cărămizile digitale se vor suprapune, iar unele sunt chiar explozive. Veţi putea şi multiplica mingile folosind un powerup şi creşte sau micşora paleta. Aveţi doar câteva vieţi la dispoziţie, apoi va fi game over. Acesta este un remake inventiv, care primeşte nota 8.4 din 10 de la noi. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui LG AKA îl puteți afla de aici.

Grey Cubes Review (LG AKA)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×