GTA San Andreas vine pe tableta și mobil În decembrie

1.675 ori
<b>GTA San Andreas vine pe tableta și mobil În decembrie</b>Evoluția seriei Grand Theft Auto continuă pe mobil și tableta, astfel că titlul San Andreas va sosi luna viitoare pe platformele mobile. Rockstar a confirmat vestea, semn că am ajuns cel puțin la grafică de PS2 pe terminalele pe care le putem căra...

Evoluția seriei Grand Theft Auto continuă pe mobil și tableta, astfel că titlul San Andreas va sosi luna viitoare pe platformele mobile. Rockstar a confirmat vestea, semn că am ajuns cel puțin la grafică de PS2 pe terminalele pe care le putem căra în ghiozdan și buzunar.

GTA San Andreas a primit și un mic upgrade și grafică remasterizata, cu umbre dinamice și detaliate, o paletă de culori îmbogățită și modele mai bune ale mașinilor și personajelor. Noul GTA pentru mobil și tableta va aduce control touch îmbunătățit și contextual, astfel că vor fi afișate butoanele doar când aveți nevoie de ele.

Vor exista 3 modalități de control pentru condus și controlul personajului și un sistem nou de checkpoint-uri. Jocul va include și suport pentru controller, iar GTA San Andreas va sosi pe Android, iOS, Amazon Kindle și Windows Phone. Vă reamintesc că titlul original s-a lansat în 2004 și includea 3 zone metropolitane: Los Santos, bazat pe Los Angeles, San Fierro, bazat pe San Francisco și Las Venturas, bazat pe Las Vegas.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×