Black Friday Okazii.ro aduce reduceri de până la 80% la peste 130.000 de produse (video)

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.173 ori
<b>Black Friday Okazii.ro aduce reduceri de până la 80% la peste 130.000 de produse (video)</b>începe Black Friday cel oficial, cu reduceri atractive la Okazii.ro, care oferă discounturi de până la 80% la peste 130.000 de produse. Produsele pot fi comandate atât online, cât și telefonic la numărul 0374/187/888 de către cei care nu au cont...

începe Black Friday cel oficial, cu reduceri atractive la Okazii.ro, care oferă discounturi de până la 80% la peste 130.000 de produse. Produsele pot fi comandate atât online, cât și telefonic la numărul 0374/187/888 de către cei care nu au cont Okazii.ro.

La pregătirea acestui eveniment Okazii.ro au lucrat peste 1100 de persoane, atât programatori, cât și oameni de business, marketing, securitate, vânzări, manageri și alții. La Black Friday 2013 Okazii.ro vor participa peste 1000 de vânzători, fie că e vorba de persoane fizice sau magazine online. Acest Black Friday va începe pe 29 noiembrie, la ora 00:00, iar comercianții independenți care participă la discounturi au o experiență de 13 ani în comerțul online.

Cele 130.000 de produse oferite la reducere se încadrează în 12 categorii diferite: electronice, electrocasnice, telefoane mobile și smartphone, fashion, beauty, auto & moto, casă și grădină, sport, cărți, muzică, jocuri și universul copiilor. Vânătorii de oferte pot viziona acest clip tutorial despre supraviețuirea de Black Friday.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×