Mortal Kombat X Review (Huawei P8): un skin aplicat peste Injustice, cu mult conţinut original marca MK (Video)

1.756 ori
<b>Mortal Kombat X Review (Huawei P8): un skin aplicat peste Injustice, cu mult conţinut original marca MK (Video)</b>Există două viziuni asupra jocului Mortal Kombat X pentru mobil: "e un joc foarte prost, care doar pune un skin peste Injustice şi at&acirc;t", sau "e un joc genial pentru simplul fapt că oferă conţinuturi originale marca MK". Titlul a debutat...

Există două viziuni asupra jocului Mortal Kombat X pentru mobil: "e un joc foarte prost, care doar pune un skin peste Injustice şi atât", sau "e un joc genial pentru simplul fapt că oferă conţinuturi originale marca MK". Titlul a debutat în aprilie pe iOS şi cu câteva săptămâni în urmă pe Android.

L-am testat pe Huawei P8 şi ne-am distrat de minune. Am jucat modul campanie, care include o serie de "turnuri" de lupte cu diferite personaje faimoase MK. Printre ele se număra Sub-Zero, Scorpion, Reptile, Johnny Cage şi noul Kotal Kahn, dar şi Ermac. Luptele sunt de tip tag 3, adică 3 versus 3, cu posibilitatea de a selecta oricând alt personaj dintre cele 3.

Controlul e fix ca în Injustice şi WWE Immortals: tap şi swipe pentru lovituri, două degete pe ecran pentru parare şi puţină răbdare, în vreme ce aşteptăm să se încarce atacurile speciale. Acestea se încarcă pe măsură ce loviţi inamicul şi apoi implica un mini game în care trebuie să nimeriţi o ţintă, să faceţi swipe rapid pe ecran sau să apăsaţi cât de mai mult şi des un mecanism vizual circular.

Mortal Kombat X

Rezultatul e o lovitură devastatoare, uneori cu elementala inclusă, cu block break, otrava, bleed şi alte atribute. Scorpion îi va ameţi pe inamici după atacul Spear, iar personajele Golden pot chiar realiza fatalităţile X-Ray, dacă veţi debloca a treia lovitură specială. Personajele sunt adunate sub formă de cărţi de joc, ca şi abilităţile lor speciale sau itemurile pe care le puteţi aplica.

Veţi folosi 2 monede de schimb aici: bani şi suflete, ultimele foarte greu de obţinut, în afară momentelor când le primiţi cadou de la producătorii jocului. Veţi putea cumpăra pachete de cărţi cu personaje, sau câte un personaj pe rând. Urmează apoi luptele, din care obţineţi experienţa şi faceţi level up, atât personajelor, cât şi contului vostru.

Mortal Kombat X Review (Huawei P8)

Titlul are un sistem de energie, astfel că după 5-6 lupte fie plătiţi un suflet pentru a mai juca, fie aşteptaţi o perioadă până se încarcă bară de energie, fie schimbaţi personajul. Există şi multiplayer aici, sub forma lui Faction Wars cu posibilitatea de a vă lupta cu un inamic sau serie de inamici. Nivelul său e de obicei irelevant, astfel că un jucător de nivel 3 poate bate unul de 20 fără probleme, dacă se pricepe la temporizare.

Grafică arata excelent, iar cantitatea de conţinuturi e cu adevărat impresionantă. Avem zeci de personaje trademark, fiecare cu replicile, loviturile şi animaţiile sale unice, iar fanaticii MK vor fi încântaţi. E drept că gameplayul e repetitiv, nu foarte greu şi că bătăliile durează 2-3 minute, sau chiar mai puţin, dar dacă asta e singurul mod să avem un MK nou pe mobil, vom face acest sacrificiu.

Mortal Kombat X

Nu putem să nu recunoaştem că gameplayul e fix ca şi cel din Injustice şi dacă nu erau personajele celebre, titlul nu ar fi avut succes şi ar fi fost considerat o clonă. Îi acordăm nota 9 din 10 pentru că are un multiplayer atractiv, jocul e destul de distractiv, în ciuda violenţei şi în plus e şi gratuit. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Huawei P8, prețuri actualizate, curând pe:

Mortal Kombat X Review (Huawei P8)

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×