Monster Shooter 2 Review: un twin stick shooter foarte distractiv, plin de acțiune sângeroasă (Video)

1.720 ori
<b>Monster Shooter 2 Review: un twin stick shooter foarte distractiv, plin de acțiune sângeroasă (Video)</b>Cu ceva vreme în urmă vă prezentăm Monster Shooter în acțiune pe o tabletă cu branding autohton, iar acum a venit rândul continuării să primească review. E vorba despre Monster Shooter 2: Back to Earth, pe care l-am testat pe tableta ASUS MeMo...

Cu ceva vreme în urmă vă prezentamMonster Shooter în acțiune pe o tabletă cu branding autohton, iar acum a venit rândul continuării să primească review. E vorba despre Monster Shooter 2: Back to Earth, pe care l-am testat pe tableta ASUS MeMo Pad HD 7.

Jocul este produs de către Gamelion, este disponibil gratuit în Google Play Store și integrează servicii Google Play Games. El oferă grafică 3D HD și puteți altera setările grafice după posibilitățile terminalului vostru. Noul Monster Shooter este tot un twin stick shooter ca și predecesorul său și pune la bătaie 80 de nivele, 4 medii destructibile (oraș, deșert, suburbii, mediu arctic), plus un număr de peste 20 de arme.

Veți putea echipa și un costum de robot la un moment dat și aveți chiar și bătălii cu câte un boss. Cel mai mare regret al meu este că acest joc nu oferă posibilitatea de a rejuca misiunile mai vechi. Există și o latură de multiplayer, în care un alt jucător vi se poate alătura în mod cooperativ online.

Monster Shooter 2 Review: un twin stick shooter foarte distractiv, plin de acțiune sângeroasă (Video)

Puteți juca modul Story sau pe cel Survival, în care valuri succesive de alieni va ataca și încercați să supraviețuiți cât mai mult timp. Pe lângă nivele, aveți de îndeplinit și misiuni, peste 100, care includ anumie sarcini precum uciderea a 100 de alieni cu o anumită arma sau diferite limite de timp. Puteți și evolua în nivel primind bani și experiență, upgrada armele și trebuie să remarc aici calitatea nivelelor la capitolul design 3G.

Nici soundtrack-ul nu sună rău, mai ales că include melodii dubstep. Veți obține și beneficii în timpul luptei, precum viteza sporită sau extra agresivitate. Jocul este excelent și primește de la noi nota 9.7 din 10. îl descărcați de aici.

Puteți cumpăra tableta ASUS MeMo Pad HD 7 de pe evoMAG!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×