Monster Shooter Review - un titlu shoot 'em up distractiv cu multe ore de gameplay (Video)

1.387 ori
<b>Monster Shooter Review - un titlu shoot 'em up distractiv cu multe ore de gameplay (Video)</b>Unul dintre jocurile testate pe tableta Allview Alldro 3 Speed a fost Monster Shooter, un titlu shoot &#39;em up distractiv, care vă va ține ocupați ore bune. Creație a celor de la Gamelion Studios, acest joc gratuit ocupa 46 MB și necesită de la...

Unul dintre jocurile testate pe tableta Allview Alldro 3 Speed a fost Monster Shooter, un titlu shoot 'em up distractiv, care vă va ține ocupați ore bune. Creație a celor de la Gamelion Studios, acest joc gratuit ocupa 46 MB și necesită de la Android 2.2 în sus. Modul de control e simplu: aveți două stickuri direcționale pe ecran, unul pentru direcționarea personajului și altul pentru a stabili direcția împușcăturilor voastre.

Aveți la dispoziție 30 de nivele în 3 universuri diferite și 2 moduri principale de joc: Story și Survival. Sunt prezente recompense în bani după fiecare nivel și bani adunați în vreme ce jucați, folosiți pentru a cumpăra arme noi și upgrade-uri. Puteți folosi un shotgun, pistol, lansator de rachete sau armă cu lasere, plus grenade și alte muniții și arme speciale. Ce trebuie să faceți în Monster Shooter este să controlați un personaj simpatic care se mișca pe o hartă SF împușcând alieni în formă caracatițe.

Monster Shooter

Monster Shooter

De-a lungul parcursului hartii veți găsi diferite bonusuri, care fie cresc viața, fie vă oferă +10% la viteza, încărcare a armei sau alte abilități. Din păcate jocul tinde să devină repetitiv și uneori chiar frustrant, mai ales când vi se termină gloanțele rapid. Totuși acesta este genul de shoot 'em up care provoacă dependența și vă veți juca măcar 10 sau 15 nivele. Puteți descărca jocul de aici și aflați că noi i-am dat nota 8 din 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×