TP-Link Neffos C5 Max: OS, UI şi aplicaţii pe baza Lollipop personalizat, deloc rău

1.142 ori
<b>TP-Link Neffos C5 Max: OS, UI şi aplicaţii pe baza Lollipop personalizat, deloc rău</b>Există două faţete în abordarea lui TP-Link Neffos C5 Max la nivel software: pe de o parte avem un Android vechiuţ, Android 5.1 Lollipop, pe de altă găsim o variantă personalizată a sa, care nu arată rău. Avem iconuri custom şi o abordare minimalistă..

Există două faţete în abordarea lui TP-Link Neffos C5 Max la nivel software: pe de o parte avem un Android vechiuţ, Android 5.1 Lollipop, pe de altă găsim o variantă personalizată a sa, care nu arată rău. Avem iconuri personalizate şi o abordare minimalistă şi abstractă.

Îmi aminteşte de LG UI de acum 2 generaţii parcă, dacă ar fi să compar iconurile şi widget-urile oferite aici. Multitasking-ul e pe bază de carusel, ca de obicei, plus un Cleaner la pachet. Pe lângă butoanele virtuale Home, Recents şi Back avem şi un al patrulea, care declanşează zona de widget-uri, wallpaper-uri, teme, efecte şi setări.

Interfata grafica TP-Link Neffos C5 Max

Widget-urile sunt cele stock, iar temele au un magazin online dedicat şi primim şi o funcţie care grupează automat aplicaţiile. Porţiunea dropdown include notificări, Quick Settings (cu o nuanţă diferită de cea stock) şi găsim şi un shortcut pentru funcţia screenshot, inclusiv un screenshot scrollabil şi unul cu zone selectabile pe ecran.

Setările includ Turbo Download, care cuplează WiFi-ul şi 4G-ul împreună la descărcări. Nu avem nici un gimmick în această secţiune, precum gesturi speciale de control, dublu tap sau desenare de simboluri pe ecran. Pe lista de aplicaţii preinstalate (toate pe homescreen, fără app launcher) găsim 41 de nume, deci cam multe..

Lista include un System Manager, care oferă funcţie Boost şi Battery Save, dar şi Notes, Mail şi Photo Editor.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×