On the Run Review (Allview X2 Xtreme): surprinzător de amuzant şi mai mult decât o clonă de Asphalt Overdrive (Video)

1.242 ori
<b>On the Run Review (Allview X2 Xtreme): surprinzător de amuzant şi mai mult decât o clonă de Asphalt Overdrive (Video)</b>Grosul jocurilor pentru mobil cu milioane de descărcări sunt titlurile simple şi casual, nu strategiile sau RPG-urile. De aceea un joc ce e at&acirc;t endless runner, c&acirc;t şi titlu de curse va avea mare succes. E vorba aici despre On the Run, pe...

Grosul jocurilor pentru mobil cu milioane de descărcări sunt titlurile simple şi casual, nu strategiile sau RPG-urile. De aceea un joc ce e atât endless runner, cât şi titlu de curse va avea mare succes. E vorba aici despre On the Run, pe care l-am testat pe Allview X2 Xtreme.

Disponibil gratuit in Play Store, acest joc aminteşte destul de mult de Asphalt Overdrive, cu diferenţa că nu e compartimentat pe nivele. Nivelul său de dificultate e scăzut şi pe lângă schimbarea de benzi pentru evitarea automobilelor, veţi putea sări pe rampe şi aveţi şi timp limită pentru a ajunge la următorul checkpoint şi a lua şi combustibilul necesar.

On the Run

Veţi aduna monede, cu care deblocaţi noi powerupuri şi automobile şi deşi la început acţiunea e lentă, după câteva checkpointuri creşte semnificativ viteza. Se poate folosi şi un monster truck şi chiar un tanc, dacă aveţi powerupul potrivit. În On the Run se mai pot aduna şi acele fulgere albastre, care declanşează un boost de viteză semnificativ. Alt mod de a obţine un boost de viteza e să viraţi în utlima clipă din spatele unui automobil din trafic.

Avem şi un energy meter că orice freemium care se respectă, plus gems. Upgrade-urile automobilului vizează acceleraţia, viteză maximă, rezistenta şi viteza turbo. În fundal se aude o muzică electronică generică şi per total acest titlu e destul de amuzant şi plăcut de jucat. Îi acordăm nota de 8.7 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview X2 Xtreme, prețuri actualizate:

Review joc On the Run, prezentat pe Allview X2 Xtreme

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×