Deer Hunter 2016 Review (ASUS ZenFone 2 Laser): 18 ani de franciză Deer Hunter fără mari învăţături pentru producători... (Video)

993 ori
<b>Deer Hunter 2016 Review (ASUS ZenFone 2 Laser): 18 ani de franciză Deer Hunter fără mari învăţături pentru producători... (Video)</b>Deer Hunter 2016 se presupune că ar fi un titlu aniversar din seria Deer Hunter, &icirc;n ideea că seria a &icirc;mplinit 18 ani, dar &icirc;n loc de evoluţie vedem mai degrabă o involuţie a acestor titluri. Ele se află &icirc;n ograda celor de la...

Deer Hunter 2016 se presupune că ar fi un titlu aniversar din seria Deer Hunter, în ideea că seria a împlinit 18 ani, dar în loc de evoluţie vedem mai degrabă o involuţie a acestor titluri. Ele se află în ograda celor de la Glu, iar jocul pe anul 2016 a fost testat de noi pe ASUS ZenFone 2 Laser.

Gratuit in Play Store, acest Deer Hunter are misiuni foarte scurte, durând doar câteva zeci de secunde. Există evident şi un energy meter tipic pentru un freemium, dar şi timere pentru upgrade-urile armelor. Veţi porni cu misiuni în care trebuie doar să doborâţi animale ale pădurii şi apoi va trebui să le ţintiţi în anumite zone, precum plămâni, inimă său creier.

Vânatul include urşi, lupi, cerbi şi capre şi există chiar şi trofee special, un soi de substitut de boss battles dacă vreţi. Puteţi face zoom in şi apăsa pe săgeţile laterale pentru a vă mişca, dar acţiunea tot statică rămâne. Infraroşul este limitat, deci veţi putea vedea organele animalelor ce trebuie ţintite doar câteva secunde şi trebuie să vă mişcaţi rapid.

Deer Hunter 2016 Review (ASUS ZenFone 2 Laser): 18 ani de franciză Deer Hunter fără mari învăţături pentru producători... (Video)

Armele pot fi personalizate şi există şi misiuni secundare în care mânuiţi un shotgun şi doborâţi capre ce sar peste un rau spre exemplu. Acolo obţineţi banii de care aveţi nevoie pentru a debloca armele, ce sunt obligatoriu de reîmprospătat pentru misiunile principale. Jocul are dificultate scăzută, dar doar dacă aveţi o mâna sigură, ce nu tremură.

El nu provoacă deloc creierul gamerului şi deşi grafica arată bine, nu prea putem recomanda acest joc, ce nu are nimic special. El primeşte nota de 6.5 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Puteți afla prețul actualizat al telefonului mai jos:

Review Deer Hunter 2016 prezentat pe ASUS ZenFone 2 Laser

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×