R-Type II review: un joc clasic arcade din anii 80, care revine În forță pe iOS (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 816 ori
<b>R-Type II review: un joc clasic arcade din anii 80, care revine În forță pe iOS (Video)</b>R-Type II este un joc pe care cei mai trecuți dintre noi îl jucau la sala în 1989, un titlu arcade care a ajuns și pe consolele începuturilor anilor 90. E vorba aici despre un shooter orizontal cu nave spațiale și cu un gameplay foarte greu. &nbsp;...

R-Type II este un joc pe care cei mai trecuți dintre noi îl jucau la sala în 1989, un titlu arcade care a ajuns și pe consolele începuturilor anilor 90. E vorba aici despre un shooter orizontal cu nave spațiale și cu un gameplay foarte greu.

Puteți controla navă pur și simplu apăsând pe ecran și aveți și un buton pentru a trage o salva specială de lasere către inamici. în plus veți obține la un moment dat un powerup sub formă de nava detașabilă, pe care o folosiți ca scut sau o aruncați în față sau spate, pentru a trage în inamicii bine ascunși.

R-Type II review​

Jocul e foarte greu și aș îndrăzni să îl compar chiar cu Flappy Bird la capitolul frustrare. Grafică este una 2D și puteți chiar activă o rezoluție mai slabă și dungi pe ecran, că pe vremuri. Controlul nu este foarte reușit și bătăliile cu câte un boss sunt extrem de grele. Personal nu am reușit să trec de ultimul boss din nivelul 1, din cele 6 disponibile.

îi acordăm lui R-Type II o notă de 8 din 10 și îl descărcați de aici. Am testat jocul pe iPad Mini 1, dar il gasiti si pe Android.

Prețul actualizat al tabletei îl găsiți aici.

R-Type II review prezentat pe iPad Mini

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×