Stick Hero Review (Allview X2 Soul Mini): un joc simplu, original și minimalist (Video)

1.350 ori
<b>Stick Hero Review (Allview X2 Soul Mini): un joc simplu, original și minimalist (Video)</b>Unul dintre jocurile testate de noi pe telefonul Allview X2 Soul Mini este Stick Hero, un titlu gratuit, foarte minimalist și simplu. Produs de către firmă Ketchapp, acest joc este un arcade care se poate juca cu o singură mână. &nbsp; ​ Tot...

Unul dintre jocurile testate de noi pe telefonul Allview X2 Soul Mini este Stick Hero, un titlu gratuit, foarte minimalist și simplu. Produs de către firmă Ketchapp, acest joc este un arcade care se poate juca cu o singură mână.

​

Tot ce trebuie să faceți este să țineți apăsat pe ecran pentru a crea o punte destul de lungă încât un mic ninja să o traverseze pentru a trece peste obstacole. Veți putea merge și cu capul în jos pe respectivul pod și aduna cireșe cu care deblocați noi personaje. Acesta este tipul de joc pe care îl putem numi "mindless fun" și el provoacă la fel de multă dependenta ca și Flappy Bird.

Sesiunile de gameplay pot dura câteva zeci de secunde, iar dacă puntea e prea lungă sau prea scurtă, va fi game over. De asemenea, veți obține punctaj dublu dacă atingeți cu respectiva punte un punct roșu pe celălalt "mal". Distanțele între platforme sunt generate la întâmplare, deci e imposibil să stabiliți altă strategie decât intuiția. Grafica arată destul de OK, având în vedere genul minimalist, iar fundalul se schimbă la fiecare sesiune de joc.

Puteți și partaja scorul pe web, cumpăra noi personaje cu cireșele sau să le cumpărați pe acestea cu bani reali. Acest titlu primește de la noi o notă de 8 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, de aici pentru iOS, sau de aici pentru Windows Phone.

Allview X2 Soul Mini prețuri actualizate:

Stick Hero Review (Allview X2 Soul Mini)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×