Noi detalii despre sumele la care ar putea debuta pe plan european smartphone-urile Pixel 3a și 3a XL apar online

809 ori
<b>Noi detalii despre sumele la care ar putea debuta pe plan european smartphone-urile Pixel 3a și 3a XL apar online</b>După ce în urmă cu aproximativ o săptămână denumirile asociate viitoarelor smartphone-uri mid-range de la Google erau confirmate, fiind vorba despre Pixel 3a și Pixel 3a XL, iată că acum vin detalii proaspete despre sumele

După ce în urmă cu aproximativ o săptămână denumirile asociate viitoarelor smartphone-uri mid-range de la Google erau confirmate, fiind vorba despre Pixel 3a și Pixel 3a XL, iată că acum vin detalii proaspete despre sumele la care ar putea debuta aceste dispozitive pe plan european. Vestea vine din partea celor de la WinFuture.de și aflăm despre ce prețuri este vorba în rândurile de mai jos!

Ei bine, suntem informați că varianta compactă și anume Pixel 3a va costa 450 euro în configurația cu 4 GB RAM + 64 GB de stocare flash, aceasta urmând a fi și singura disponibilă pe piață. Pixel 3a XL în schimb este așteptat să debuteze la un preț cu 100 eur mai mare,adică 550 euroși să ofere tot 4 GB RAM și 64 GB memorie internă.

Telefoanele vor avea o cameră foto de 12 mpx în spate și un senzor selfie de 8 mpx, iar din ultimele vești sosite online e cazul să ne așteptăm la rezultate mai slabe ale camerei foto principale de pe aceste dispozitive în comparație cu Pixel 3 - asta din pricina procesoarelor mid-range ce vor fi utilizate aici.

Se vehiculează că Pixel 3 are rezervat un cipset SD670, baterie de 3000 mAh și ecran OLED de 5.6 inch. Pe de altă parte, Pixel 3a XL va aduce procesor SD710 și ecran de 6 inch. Debutul ar putea avea loc în cadrul Google I/O 2019. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×