Primul smartwatch 4G de la LG, G Watch R2 ar putea sosi la MWC 2015

712 ori
<b>Primul smartwatch 4G de la LG, G Watch R2 ar putea sosi la MWC 2015</b>Luna viitoare debutează CES 2015, iar apoi la început de martie așteptam MWC 2015, care ne va aduce o sumedenie de tablete, telefoane și ceasuri smart noi. Printre cei care pregătesc gadgeturi de acest gen se numără și LG, care ar putea realiza...

Luna viitoare debutează CES 2015, iar apoi la început de martie așteptam MWC 2015, care ne va aduce o sumedenie de tablete, telefoane și ceasuri smart noi. Printre cei care pregătesc gadgeturi de acest gen se numără și LG, care ar putea realiza premiera unui smartwatch 4G în cadrul MWC 2015.

Noul device ar putea să fie LG G Watch R2, care va trebui să concureze cu noi modele Samsung, dar și cu Apple Watch. Noul venit a fost confirmat de către publicația Business Korea, care citează surse din industrie, ce afirmă că acest smartwatch va avea un design circular, de vreme ce este urmașul lui G Watch R. Deja Samsung a lansat un Gear S cu suport 3G, deci există un precedent pentru modele cu conectivitate proprie si viteze de download ridicate.

Totuși, având în vedere că bateria ceasurilor smart e deja destul de "subțire", dotarea lor cu suport 4G ar crește fie grosimea, fie ar scădea și mai mult bateria. Alimentarea pe bază de energie solară sau cinetică ar fi o solutie aici, dar că de obicei prima generație de device de un anumit gen este una de sacrificiu. Cum vă suna ideea unui smartwatch 4G și ce alte dotări credeți că va mai avea el?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×