HP încheie un nou parteneriat pentru lansarea unui smartwatch; de această dată cu producătorul indian Titan

643 ori
<b>HP încheie un nou parteneriat pentru lansarea unui smartwatch; de această dată cu producătorul indian Titan</b>Un producător foarte activ &icirc;n ultima perioadă pe piața smartwatch-urilor, este și și HP, o companie ce a decis că parteneriatele reprezintă rețeta c&acirc;știgătoare. După ce acum o săptăm&acirc;nă ni se dezvăluia că HP pregătește...

Un producător foarte activ în ultima perioadă pe piața smartwatch-urilor, este și și HP, o companie ce a decis că parteneriatele reprezintă rețeta câștigătoare. După ce acum o săptămână ni se dezvăluia că HP pregătește lansarea unui ceas inteligent împreună cu producătorul elvețian Movado, iată că astăzi aflăm despre un nou astfel de parteneriat.

De această dată, HP se aliază cu producătorul de ceasuri Titan, o companie indiană ce dezvoltă diverse produse, de la ceasuri, bijuterii, și până la ochelari, portofele, ba chiar și parfumuri. Aflăm că Titan este numărul 5 mondial în topul celor mai mari distribuitori de ceasuri, produsele sale fiind livrate în 32 țări.

HP și Titan dezvăluie că acest prim smartwatch realizat în colaborare, va ajunge pe piață până la sfârșitul acestui an. Pentru moment, nu știm dacă acest model va rula Android Wear, și nici detalii despre specificațiile sale hardware.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×