Producătorul elvețian de ceasuri Swatch decide să meargă pe cont propriu În goana după ceasurile inteligente

1.226 ori
<b>Producătorul elvețian de ceasuri Swatch decide să meargă pe cont propriu În goana după ceasurile inteligente</b>Printre cei mai populari producători de ceasuri de pe piață îi avem și pe cei de la Swatch, companie de origine elvețiană fondată acum mai bine de 30 ani, mai precis în anul 1983 de către Nicolas Hayek. Deși ceasurile standard sunt încă...

Printre cei mai populari producători de ceasuri de pe piață îi avem și pe cei de la Swatch, companie de origine elvețiană fondată acum mai bine de 30 ani, mai precis în anul 1983 de către Nicolas Hayek. Deși ceasurile standard sunt încă preferate de clienți, se pare că odată cu avansarea tehnologiei, mulți dintre noi încep să considere mai practic un ceas inteligent ce oferă mai multă utilitate.

în acest scop, și cei de la Swatch se gândesc la un posibil produs care va sosi cu funcții inteligente, device care va fi produs in-house fără un eventual parteneriat cu o companie din domeniul tech. Aflăm că Nick Hayek, Director Executiv Swatch, a declarat faptul că un succesor al modelului Swatch Touch va fi lansat pe piață în vara anului 2015.

Acest nou dispozitiv va fi capabil să ofere informații cu privire la numărul de pași efectuați, numărul de calorii arse, cât și o serie de alte funcții atractive posibile prin intermediul tehnologiei Bluetooth.

De asemenea, Nick Hayek a precizat faptul că nu tehnologia din ceasurile produse va vinde, ci ceasul în sine, acesta fiind prezentat ca un produs de sine stătător, urmând ca funcțiile inteligente să fie oferite ca un pachet extra odată cu achiziția acestuia. Așadar, Swatch va produce în continuare ceasuri și nu smartwatch-uri, categorie de produse care totuși ar putea avea un impact destul de mare asupra veniturilor înregistrate de vânzările Swatch.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×