Noul HTC One apare Într-o altă imagine; de această dată În versiunea Verizon

1.578 ori
<b>Noul HTC One apare Într-o altă imagine; de această dată În versiunea Verizon</b>După ce ieri, același binecunoscut zvonac @evleaks, posta o imagine cu Noul HTC One pe culoarea argintie în versiunea AT&T, iată că astăzi, o altă fotografie prezintă telefonul pe culoarea gri, dar de această dată în versiunea Verizon. &nbsp;...

După ce ieri, același binecunoscut zvonac @evleaks, posta o imagine cu Noul HTC One pe culoarea argintie în versiunea AT&T, iată că astăzi, o altă fotografie prezintă telefonul pe culoarea gri, dar de această dată în versiunea Verizon.

Analizând toate scăpările din ultima perioadă, se pare că design-ul Noului HTC One nu se va diferenția foarte mult de generația precedentă. La fel ca și cei de la Samsung, HTC pare să mizeze pe un soi de upgrade adus unui terminal deja popular, care dispune de o carcasă premium.

De asemenea, ne așteaptăm ca aceasta să dispună de o greutate mai mică, respectiv o talie mai subțire, comparativ cu flagship-ul actual HTC One. Cu 24 de zile înainte de marea lansare programată de HTC, ne așteptăm că în următoarele zile zvonurile și scăpările cu Noul One să fie ceva la ordinea zilei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×