Nokia postează un teaser ce face aluzie la revenirea telefoanelor N-Series pe piață

4.830 ori
<b>Nokia postează un teaser ce face aluzie la revenirea telefoanelor N-Series pe piață</b>Undeva prin luna februarie a acestui an apărea online și vestea că finalandezii de la HMD Global au în plan renașterea seriei de terminale N-Series, fiind vehiculată chiar o lansare în cadrul MWC. Nu a fost vorba despre așa ceva din păcate

La mijloc de lună februarie aflam și o veste tare interesantă, aceea că Nokia ar urma să readucă pe piață gama N-Series prin lansarea unor terminale moderne. Din păcate la scurt timp ni s-a confirmat faptul că era vorba doar despre o campanie realizată de către firma chineză 360 și că invitația cu pricina era asociată unui telefon propriu. Acum însă avem dovezi solide, asta pentru că Nokia tocmai ce a postat un teaser pe Weibo.

Vedem aici o fotografie cu nimeni altul decât Nokia N8 și aflăm că postarea a fost una de tip comemorativă pentru împlinirea a 13 ani de la introducerea seriei de telefoane multimedia Nseries. Această imagine face desigur aluzie la probabilitatea ca Nokia să renască gama de smartphone-uri în cauză, asta pe lângă revenirea lui Nokia X.

Se vehicula că vom vedea lansarea lui Nokia X (2018) chiar pe finalul acestei luni, dar acum se aduce în discuție un debut programat pentru data de 16 mai. Chiar și așa ieri vedeam numeroase fotografii cu acest prim telefon cu decupaj din portofoliul HMD Global, produs ce părea a fi prezentat într-o zonă de hands-on creată pentru jurnaliști.

Așteptăm acum noi detalii despre viitorul Nokia N și poate chiar alte teasere oficiale!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×