WWDC 2019: watchOS 6 debutează cu propriul App Store, funcţii noi de sănătate, aplicații noi

727 ori
<b>WWDC 2019: watchOS 6 debutează cu propriul App Store, funcţii noi de sănătate, aplicații noi</b>Apple nu a neglijat purtabilele în cadrul WWDC 2019, anunţând watchOS 6, care aduce independență pentru ceasurile Apple, dar şi funcţii noi. watchOS 6 va fi compatibil cu toate modelele Apple Watch şi va sosi în această toamnă

Apple nu a neglijat purtabilele în cadrul WWDC 2019, anunţând watchOS 6, care aduce independență pentru ceasurile Apple, dar şi funcţii noi. watchOS 6 va fi compatibil cu toate modelele Apple Watch şi va sosi în această toamnă. Ce aduce nou aflaţi mai jos.

watchOS 6

Evident vine la pachet cu noi watchface-uri, inclusiv variante simplificate, apropiate de ceasurile digitale clasice. Avem şi un watch face California, Gradient, Solar Phase şi multe opţiuni de personalizare şi Complications. 3 noi aplicaţii au ajuns acum pe acest watchOS: Audiobooks, Voice Memos şi Calculator, cu o opţiune specială pentru bacşiş.

watchOS 6

watchOS 6 aduce independență pentru ceasurile Apple, care pot acum să beneficieze de propriul App Store. O variantă specială de magazin de aplicaţii va sosi pe ceasuri şi nu veţi mai avea nevoie de o aplicaţie companion care să ţină totul sub control pe ceas de pe iPhone. Apar şi noi API-uri pentru dezvoltatori, precum cel de Streaming Audio. Acesta va permite ca din anumite aplicaţii third party să faceţi streaming audio spre căşti wireless, fără a avea nevoie de iPhone.

watchOS 6

Avem şi noutăţi la capitolul fitness şi sănătate: există Activity Trends în zona Activity (ce activităţi aţi făcut cel mai des şi care sunt trendurile, plus recomandări să nu neglijati unele activități), dar şi o opţiune specială pentru cei cu aparat auditiv, care va folosi microfonul pentru a analiza sunetul dăunător din jur. Apoi apare şi o funcţie de monitorizare a ciclului menstrual, care apare atât pe ceas, cât şi în cadrul Apple Health pe iPhone.

watchOS 6

Ceasul poate notifica femeile că urmează să pornească ciclul menstrual, judecând după calendar. Aplicaţia Health primeşte o nouă interfaţă, cu 9 metrici de bază şi mai multe grafice. Veţi avea şi ghidaj din partea aplicaţiei dacă nu v-aţi atins ţintele. Puteţi urmări doar metricele care vă interesează.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×