Apple lucrează la un nou stylus: Apple Pencil pentru iPhone X Plus

922 ori
<b>Apple lucrează la un nou stylus: Apple Pencil pentru iPhone X Plus</b>O veste interesantă ajunge la început de săptămână pe web, aceea că Apple lucrează la un nou stylus, unul dedicat telefonului iPhone X Plus ce vine în toamnă. Accesoriul va fi similar cu cel folosit de către tabletele iPad Pro și asta înseamnă

Cele mai noi zvonuri legate de produse viitoare Apple nu au de-a face cu un telefon sau o tabletă nouă, ci cu un accesoriu. E vorba despre faimosul Apple Pencil, care e pe cale să primească o generaţie 2, conform unui analist.

Jun Zhang, analist la Rosenblatt Securities scrie că Apple ar putea lucra la un nou Apple Pencil. Nu ar trebui să aducă vreun upgrade serios de hardware faţă de prima generaţie, ci mai degrabă să fie o versiune pentru telefoanele firmei din Cupertino. Ar fi destinată variantei noi şi mai mari de iPhone X, pe care zvonurile o asociază cu o diagonală de 6.5 inch.

Astfel, terminalul ar deveni un veritabil rival pentru modelele Samsung Galaxy Note. Nu e încă foarte clar dacă această asociere ne va aduce un stylus mai mic şi compact, dacă va avea vreo zonă de andocare sau husă specială aferentă. Ce e sigur e că Apple trebuie să găsească o modalitate mai eficientă de încărcare decât conectarea la portul Lightning, care e total inestetică şi incomodă.

Poate o husă de transport care şi încarcă, ca la AirPods... Pe vremea lui Steve Jobs stylus-urile erau luate în râs şi criticate mereu, dar odata cu Tim Cook viziunea a devenit mai matură şi a fost acceptat şi acest tip de accesoriu, pentru iPad Pro cel puţin. Pe viitor e posibil ca şi phablet-urile Apple să cedeze în fața tentaţiei de a folosi ceva mai precis decât degetul uman pentru input.

De remarcat şi că acelaşi analist Zhang a prezis că Apple pregăteşte un HomePod Mini mai ieftin pentru a doua parte a anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×